Ada Condeescu – Vacanţă de vis pe o insulă

 Florentina Liutic
.

Actriţa Ada Condeescu a petrecut 10 zile superbe pe insula vulcanica Pantelleria cu lacuri cu apa fierbinte, unde a facut plaja la 27 de grade, a practicat diving si snorkeling si a colindat colturile salbatice ale insulei.

 

In plus, ea a avut parte de un bonus de 1 zi nedorit, dar primit cu bucurie, la Roma, unul dintre orasele ei de suflet.

 

Anul acesta, vacanta mea s-a prelungit cu 24 de ore. Roma nu era in program, dar am reusit sa vad si acest oras de care imi era foarte dor. Am pierdut conexiunea pentru Bucuresti din pricina cetii de pe aeroport si ne-au retrimis cu zborul de a doua zi. Explodam de fericire!', povesteste Ada care a simtit odata ajunsa la Roma ca vacanta ei abia incepe, chiar daca era practic la final.

 

Odata ajunsa in Bucuresti, era foarte frig, erau 5 grade, iar eu eram neagra, iar restul lumii alba si zgribulita', povesteste Ada, care se poate lauda ca la cei 26 de ani ai sai a avut 6 roluri principale in filme romanesti si internationale.

 

Jurnalul ei de calatorie, descris in detaliu si cu multe fotografii poate fi citit pe blogul ei – www.adacondeescu.ro

 

 

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton