Diana Dumitrescu a născut un băiețel! Proaspăta mămică a dezvăluit numele bebelușului

 Oana Pantazi
.

Deși în urmă cu ceva timp Diana Dumitrescu se temea că va naște prematur, vedeta a dus sarcina la bun sfârșit și a adus pe lume un băiețel frumos și sănătos. Iată ce nume i-a ales micuțului.

Diana Dumitrescu a născut un băiețel perfect sănătos și a împărtășit vestea cu fanii de pe contul ei de socializare. În ultima perioadă a sarcinii, actrița luase câteva kilograme bune și se referea, cu umor, la burtica ei de gravidă cu apelativul „balonul”. Acum câteva luni, cea mai mare temere a vedetei era să nu poată duce sarcina la termen:

„Ultima oară când am fost la ecografie mi-au spus că este copilul foarte mare… Eu am avut 3, 6 kilograme şi am fost mare. Eu sper să duc sarcina până la termen, să nu nasc prematur. Probabil o să fie mare, vedem cum o să fie. E greuţ. Apasă foarte tare în anumite locuri. Mă loveşte destul de tare”.

Cu toate acestea, Diana Dumitrescu a fost o graviduță extrem de activă, drept dovadă, în luna august, aflată în ultimul trimestru de sarcină și cu o burtică proeminentă, vedeta s-a răsfățat câteva zile la mare, în ultima vacanță petrecută în doi. Iată însă că, după o lungă așteptare, micuțul Dianei Dumitrescu și al lui Alin Boroi a venit pe lume perfect sănătos.

Acum un an de zile spuneam amandoi un „DA” hotarat, fericiti si bucurosi ca pornim impreuna pe drumul vietii in dorinta de a ne construi o familie. De cateva zile in viata noastra a venit noul membru al familiei noastre, care ne face cei mai fericiti oameni de pe planeta! Suntem in al noualea cer! Azi sarbatorim un an de casnicie alaturi de fiul nostru, Carol Anton! Bine ai venit in familia noastra! Sa iti fie viata magica si plina de culoare! Te iubim!' a scris Diana Dumitrescu, pe una dintre retelele de socializare.

Diana Dumitrescu vrea să revină la actorie

Diana Dumitrescu s-a bucurat pe deplin de sarcină, refuzând să se implice în vreun proiect, însă și-a propus ca, după ce va naște, să revină la actorie, spunând că i-ar plăcea să joace din nou.

„Mai am două luni până nasc. Până vine băieţelul pe lume, citesc şi mă uit la filme, am o viaţă de gravidă liniştită. Mă bucur că am şansa asta pentru că ştiu că sunt femei gravide care muncesc până în luna a noua. Sunt o norocoasă că soţul meu mă ţine acasă. Momentan, sora mea se ocupă de afacerea noastră cu acele cutiuţe frumoase pe care le făceam împreună. După ce voi naşte, mi-ar plăcea să joc într-un nou proiect. Lumea ştie că sunt gravidă şi am refuzat toate contractele primite pentru că am vrut să stau liniştită, să nu mă stresez, să fiu zen şi să transmit copilului meu cele mai bune sentimente şi trăiri. Am decis împreună cu soţul meu să luăm totul pas cu pas. Adică inclusiv venirea copilului pe lume, educaţia lui, cum o să fim noi ca părinţi şi ce vom face mai departe în carieră', a povestit actriţa, potrivit click.ro.

Foto: facebook

Instagram

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton