Primele fotografii cu Andreea Bălan în rochie de mireasă

 Stamen Diana
.

Ziua cea mare a sosit! Andreea Bălan și George Burcea se căsătoresc religios, iar tot astăzi are loc și botezul micuței Clara Maria. Emoțiile sunt de două ori mai mari pentru vedetă. Andreea Bălan a postat și primele fotografii cu rochia de mireasă.

Au mai rămas doar câteva ore până la marele eveniment, însă Andreea Bălan nu a mai avut răbdare și înainte de nuntă a făcut o ședință foto spectaculoasă în care ne prezintă una dintre rochiile de mireasă pe care le va purta în ziua în care își va uni destinele cu George Burcea, în fața lui Dumnezeu.

Vedeta a optat pentru o rochie ca-n povești, însă cel mai interesant este că pe poalele rochiei sunt țesute, cu fir auriu, mesaje de-a dreptul emoționante: 'Îți sunt înger păzitor', 'Love my like you do', 'Fără tine nu sunt eu', 'Baby be mine'. Rochia de mireasă a Andreei Bălan a o trenă impresionantă, iar mesajele de pe ea sunt foarte speciale. De asemenea, vedeta are țesut pe rochie și o pereche de aripi de înger, dar și un portativ.

Nunta Andreei Bălan a avut loc la Le Chateau – Castelul din inima Capitalei.

Andreea Bălan va avea trei rochii de mireasă

Cele trei rochii de mireasă au fost gândite special de către Andreea Bălan. Artista și le-a ales pentru cele trei momente cheie ale nunții sale: la biserică, pentru valsul mirilor și pentru petrecerea de seară.

'Trei rochii de mireasă, e suficient, nici nu am timp să mă schimb cu toate. Una va fi la biserică și va avea o trenă foarte lungă și grea. Are modele speciale pe ea. Merg la probă, în fiecare săptămână. E minunat! Stau între rochii de mireasă.

A doua va fi la vals, e specială pentru dans. Nu are trenă, este mai scurtă și despicată să pot să dansez. Ultima este o surpriză, nu este o rochie, e altceva! E o surpriză! Una e alb cu puțin roze, una este alb cu puțin argintiu și cealaltă este argintie.

După nuntă, văd eu ce fac cu rochiile. Le port cumva, le dezmembrez și le port pe scenă', a mărturisit Andreea Bălan, în exclusivitate pentru VIVA!, înainte cu puțin timp de marele eveniment.

FOTO: Facebook

Andreea BălanAndreea Bălan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton