Detalii îmbucurătoare despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Legenda Formula 1 luptă de 7 ani să trăiască!

 Dumba Gabriela
.

Michael Schumacher a fost grav rănit când a căzut în timp ce schia în Alpii francezi în 2013 și mai bine de șase luni a fost în comă. Nimeni nu mai spera că legenda Formula 1 va trăi, dar iată că Michael Schumacher luptă de șapte ani să trăiască și progresele sunt îmbucurătoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Michael Schumacher urmărește cursele fiului său, a dezvăluit prietenul său apropiat și fostul șef Ferrari, Jean Todt. Cuvintele președintelui FIA dau noi speranțe că Michael Schumacher este conștient și că se recuperează după teribilul accident din 2013.

Fiul lui Schumacher, Mick, în vârstă de 21 de ani, concurează în prezent în FIA Formula 2, dar dorește să urmeze urmele tatălui său, iar de anul viitor ar putea deveni pilot de Formula 1.

Michael Schumacher a fost grav rănit când a căzut în timp ce schia în Alpii francezi acum șapte ani. A fost în comă timp de aproape șase luni. Starea sa de sănătate rămâne necunoscută, dar legenda F1, despre care se presupune că își continuă recuperarea într-o vilă de lux din Mallorca, se pare că monitorizează cariera fiului său din pat, potrivit protv.ro.

Întrebat dacă Schumacher a reușit să urmărească progresul fiului său, Jean Todt a declarat pentru RTL France: „Bineînțeles că îl urmărește. Mick va concura probabil în Formula 1 anul viitor, ceea ce va reprezenta o mare provocare. Am fi încântați să avem un nou Schumacher la cel mai înalt nivel al cursei cu motor„, scrie The Sun. 

Michael-Schumacher-recuperare-1024×683Michael-Schumacher-recuperare-1024×683

Cu toate acestea, Jean Todt nu dă foarte multe detalii în legătură cu starea lui Schumacher. „Aceasta este o întrebare la care voi fi extrem de rezervat. Îl văd pe Michael foarte des – o dată sau de două ori pe lună. Răspunsul meu este același tot timpul – el luptă. Este foarte îngrijit și într-un loc foarte confortabil. Nu putem decât să-i dorim pentru el și familia sa ca lucrurile să se îmbunătățească.”

Citește și:

Oana Roman o dă în judecată pe Oana Zăvoranu. Cum a reacționat actrița: 'Stai în cocina ta, că nu reprezinți nimic'

Drama neștiută a Ramonei Olaru de la Neatza: „M-am născut prematur. Au fost multe încercări să…”

Gabriela Cristea se confruntă cu probleme de sănătate: „Nu am avut niciun simptom”

„Nu poate vorbi, comunică doar prin mișcarea ochilor”

Informațiile apărute despre starea sa de sănătate au fost contradictorii, însă Elisabetta Gregoraci, fosta soție a lui Flavio Briatore, a oferit presei din Italia detalii concrete despre situația actuală a lui Michael Schumacher.

„S-au mutat în Spania și soția sa a înființat un spital în casa respectivă. Doar trei persoane îl pot vizita și eu știu cine sunt. Nu poate vorbi, comunică doar prin mișcarea ochilor’, a spus Elisabetta Gregoraci în presa din Italia, care a fost citată de jurnaliștii spanioli.

Situația lui Michael Schumacher este învăluită în mister după accidentul de schi suferit în 2013 și ieșirea din spital în 2014 când septuplul campion mondial a ajuns la Geneva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton