Simona Halep, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19: "Am avut febră, dureri de cap şi dureri musculare"

 Oana Pantazi
.

Deși a respectat cu strictețe regulile în pandemie, Simona Halep s-a îmbolnăvit de coronavirus! Iată ce a povestit tenismena despre momentele în care s-a luptat cu temutul virus!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La începutul lunii noiembrie, Simona Halep anunța că s-a îmbolnăvit de coronvirus, iar în prima fază tenismena mărturisea că se simte bine. Iată însă că, deși nu a avut cea mai groaznică formă a bolii, Simona s-a confruntat totuși cu simptome neplăcute ale coronavirusului.

Cine nu crede greşeşte

Tenismena a povestit pe larg despre problemele pe care le-a întâmpinat și, nu în ultimul rând, a tras un semnal de alarmă în privința temutului virus, menționând că boala este cât se poate de reală și că trebuie luată în serios, pentru a preîntâmpina o nouă carantină.

După Covid-19 am avut o perioadă de zece zile de recuperare, dar acum mă bucur că mă pot antrena. Pe parcursul infecţiei am avut febră, dureri de cap şi dureri musculare, dar bine că nu a fost mai rău. Eu m-am protejat mult la turnee, probabil că l-am luat din oraş, am avut treburi de rezolvat, dar cred că trebuie să ne protejăm foarte mult.

Citește și: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu! Mama fetițelor lui a cerut ordin de protecție: 'A fost lovită în zona feței și s-a dus direct la Poliție'

Citește și: Florin Busuioc, din nou la un pas de moarte, după infarctul suferit pe scenă, acum 2 ani: „Am înlemnit cu toții!”

Citește și: Elena Băsescu a vorbit în premieră despre faptul că fiica ei cea mare s-a năcut prematur: „Din păcate…”

Citește și: Mirela Vaida pierdut două sarcini, înainte de a deveni mama a trei copii. Cum a depășit trauma: „Nu a fost ușor. Dacă ar fi să o iau de la capăt…”/ EXCLUSIV

Nu sunt de acord cu ce aud, am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există. Cine nu crede greşeşte. Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Îmi e teamă de o altă carantină, am stat 14 zile în casă, nu mi-a fost deloc uşor, sper să nu mai fie cazul', a declarat Simona Halep la Digisport.

Deși a respectat regulile cu strictețe, Simona Halep s-a îmbolnăvit de coronavirus!

La începutul lunii noiembrie, Simona Halep își anunța fanii de pe Twitter că a contractat temutul coronavirus, însă la momentul respectiv starea ei de sănătate era bună.

‘Salutare tuturor, vreau să anunț că am fost testată pozitiv cu Covid-19. M-am autoizolat acasă și recuperarea merge bine, cu simptome ușoare. Mă simt bine… vom trece cu bine prin asta împreună’, scria tenismena.

simona-1simona-1

Paradoxal, deși Simona Halep a respectat cu strictețe toate regulile de impuse de autorități, tot a contractat boala. În luna aprilie, tenismena povestea, într-un interviu pentru CNN, că, deși este dificil să stea o perioadă atât de lungă fără să joace tenis, s-a conformat și a rămas în casă, pentru a nu se pune în pericol.

Nu am ieșit deloc. Sunt o persoană care ia aceste lucruri foarte în serios. Carantina a fost foarte strictă aici în România. Am avut militari pe străzi și nu avem voie să ieșim afară. A fost o situație îngrijorătoare în România”, mărturisea Simona în interviu.

Cu câteva zile înainte de a se îmbolnăvi Simona, iubitul ei, Toni Iuruc, a fost găsit pozitiv cu coronavirus, așadar este posibil ca tenismena să fi contractat boala de la el.

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton