Deniz Brizo, o viață marcată de drame și bătăi. La 14 ani a rămas gravidă: "Tatăl copilului meu mi-a propus să mă prostituez"

 Dumba Gabriela
.

Cântăreața Deniz Brizo are o viață marcată de drame, bătăi, abuzuri. După o copilărie în care era bătută până la sânge de tatăl ei, Deniz Brizo a rămas gravidă la 14 ani cu un bărbat care a profitat de inocența ei și care, mai apoi, i-a propus să se prostitueze. Deniz Brizo a povestit părți cutremurătoare din viața ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Artista Deniz Brizo a făcut o serie de mărturisiri cutremurătoare în emisiunea „În oglindă' cu Mihai Ghiță. Tânăra a vorbit despre evenimentele tragice care i-au marcat copilăria, în care atât ea, cât și mama și fratele ei, erau supuși violențelor necruțătoare ale tatălui.

e756f3b156bd2600c8529c83229fb39bc5_720x720e756f3b156bd2600c8529c83229fb39bc5_720x720

Dramele neștiute ale lui Deniz Brizo

Deniz Brizo și-a amintit, cu lacrimi în ochi, despre copilăria traumatizantă pe care a trăit-o alături de un tată violent, care o bătea până la sânge.

Cântăreața a trăit o perioadă în București, alături de mama ei și de soțul toxic al acesteia, acolo unde a asistat la mai multe episoade traumatizate, cu un tată vitreg violent.

Mama i-a greșit în tinerețe și de aici a plecat toată frustrarea lui, toată violența lui. Pleca de la ea către noi. Dar mai mult către mine. Eu eram cea mai bătută. Fratele meu, de frică, spunea: „soră-mea a făcut!' Și el când auzea numele meu…(..)

Bătaie la modul în care ieșea sânge. Adică nu o palmă la fund. Ne bătea cu cureaua, cu catarama de la curea peste față, în cap. Cu nuiaua din fundul grădinii.

Pe mine mă ducea să aleg o nuia pentru fratele meu, când nu învăța la școală. Și eu alegeam ceva mai subțire, să nu îl doară. Dar lui i se părea amuzant și alegea un băț mai mare, mai gros. Și mă bătea cu ăla până nu mai aveam lacrimi să plâng.

Când venea tata acasă fugeam să ne îmbrăcăm mai gros, să nu ne doară așa rău când ne bate', a povestit Deniz Brizo.

La un moment dat, tatăl violent i-a aruncat soției sale cu un obiect ascuțit în cap, punându-i viața în pericol.

„A venit plină de sânge, credeam că o să moară. (..) De atunci, ea n-a mai fost ea. Era și înainte mai rece, dar de la faza asta parcă nu mai avea sentimente. Nu a fost alături de mine', a mai povestit cântăreața.

Deniz Brizo, la un pas de moarte în copilărie

Întrebată de moderatorul Mihai Ghiță dacă mama lor nu intervenea, artista a dezvăluit că femeia se ascundea, de frică. De asemenea, nici vecinii nu mai reacționau, fiind obișnuiți cu scandalul constant din familia lor.

„Vecinii erau obișnuiți, nu mai aveau reacții. Și la țară parcă e la modă să fii beat și să îți bați femeia, să o jignești. Nu mai zic să înșeli. Dar ce ai și cu copiii? Nu e normal nici să dai într-o femeie. Pentru asta nu pot să îl iert, pentru că ne bătea inexplicabil.

Pe la 7 ani am făcut apendicită și mă văitam de burtă, cam o săptămână la rând. Și el spunea: „n-are nimic, se preface'. Și atunci am leșinat, m-au luat cu salvarea. Eram în ultima fază, dacă nu ajungeam la timp (la spital n.r)…puteam să mor. Nici nu a venit la spital', a adăugat ea.

Într-un final, mama ei a decis să-și părăsească soțul abuziv, dar a plecat doar cu ea de acolo și a despărțit-o de fratele ei, care a rămas în continuare în grija tatălui. Nu poți să faci așa diferențe între copii…', a punctat Deniz.

Citește și: Cum s-au cunoscut Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel: „Practic, eu am făcut primul pas. Am riscat tot pentru el’ / EXCLUSIV

Citește și: Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, adevărul despre relația cu Elena Chiriac: „Vorbim, ne scriem, suntem…’ / EXCLUSIV

Deniz Brizo a rămas însărcinată la 14 ani

Artista a povestit pe canapeaua de la „În oglindă' cum a început relația cu un bărbat în vârstă de 31 de ani, pe vremea când ea avea doar 14 ani.

„Ne-am întors acasă la mamaie, amândouă. După care, mama se recăsătorește încă o dată, pe aceeași stradă a viitorului meu concubin. Eu eram vecina lui, pe atunci aveam 12 ani. El era în relație cu o fată de 14 ani.

După care, el s-a despărțit de acea fată, a luat-o pe alta, de 27 de ani și au stat doar câteva luni. Între timp, eu am crescut, am făcut și eu 14 ani, iar mama s-a mutat de la acel bărbat, nu a avut noroc nici în acea căsnicie(…) Relația noastră s-a legat foarte repede, pentru că eu simțeam nevoia de iubire. Mă atașam foarte repede de oameni, extrem de repede, pentru că simțeam nevoia să aud cuvinte frumoase, să primesc îmbrățișări, să fie cineva și cu mine.

Eram la școală, învățam bine, diriginta îmi știa situația, știa că sunt un copil cu nevoi. Când am început relația cu acest bărbat, el se apropiase de mine pentru că el era atras de fetițele acestea de 14 ani.

Ca să o spun pe față, el era pedofil, eu așa numesc un astfel de om. Eu nu aveam forme de femeie, eram un copil.

M-a luat cu ghiozdanul de la școală la el acasă. S-a atașat din ce în ce mai mult de mine, mi-a spus diverse mici cuvinte pe care eu le vedeam foarte mari. Eu nu eram îndrăgostită de el, eu eram atașată. Îmi spunea exact ce vreau să aud și s-a întâmplat și contactul sexual, nu a fost ceva cu forța, m-a manipulat de așa manieră că am acceptat', a explicat Deniz Brizo.

Lui Deniz Brizo i-a murit primul copil

În urma relației cu bărbatul de 31 de ani, Deniz Brizo a rămas însărcinată. Avea 14 ani atunci când a făcut primul copil, un băiețel care, din păcate, nu a trăit. Ulterior, vedeta a rămas din nou însărcinată, la vârsta de 15 ani, atunci când a adus pe lume o fetiță.

„Am rămas însărcinată și maică-mea a fost chemată la Poliție. Lui i se făcuse dosar penal și polițiștii au întrebat: ești de acord ca el să o ia de soție și să crească copilul împreună sau vrei ca el să meargă la închisoare și să plătească pentru ce a făcut(…) și mama a zis că este de acord să rămânem împreună(…) Am pierdut copilul.

Aveam un băiețel. M-am dus la spital pentru că îmi era rău și am născut. Eram în travaliu, mi-a spus că nu poate să oprească sarcina pentru că deja se rupseseră membranele și urma să nasc.

Acel copil trăia doar dacă era pus în incubator, dar acel spital nu avea incubator și a trăit patru ore și știam că o să îl pierd. Știam că o să am un băiețel și știam că nu o să îl am și că o să îl pierd. I-am pus numele Mario și am fost transportată în salon, am fost tratată foarte urât, îmi reproșau că am făcut copil la vârsta aceea(…) Am rămas din nou însărcinată și trăiam cu trauma că o să îmi pierd copilul. Aveam 15 ani, în vis mi-a apărut că o să am o fetiță', a mărturisit ea la „În oglindă' cu Mihai Ghiță.

Deniz Brizo: „Tatăl copilului meu mi-a propus să merg să mă prostituez”

Deniz Brizo spune că tatăl fetiței sale i-a propus să se prostitueze ca să îi poată aduce bani în casă.

„Tatăl copilului meu mi-a propus să merg să mă prostituez. El alesese niște nași de etnie și soțul acelei femei pusese ochii pe mine. I s-a oferit o mașină și o casă ca el să mă dea pe mine. Eu am ascultat discuția dintre ei doi și credeam că nu o să facă asta, credeam că totuși el mă iubește.

După o săptămână, el a început să aibă discuții cu mine, ca eu să merg cu domni mai în vârstă și să întrețin relații intime cu ei(…) Nu mi-a venit să cred ce aud din gura lui, practic mă învăța cum să mă comport cu niște clienți, vedea în mine o chestie de venit financiar.

Fetița aveam cam trei ani când mi-a propus asta. El avea deja mai multe aventuri cu fete, una dintre ele avea chiar 13 ani', a povestit Deniz Brizo.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton