Demi Moore a pierdut o sarcină la 42 de ani, în luna a șasea. Ea și Ashton Kutcher aleseseră și numele fetiței!

 Oana Pantazi
.

Demi Moore a dezvăluit recent că a pierdut o sarcină pe când era în 6 luni, la începutul relației cu Ashton Kutcher, sarcină pe care a reușit să o țină ascunsă de ochii lumii, dar care a traumatizat-o enorm.


În perioada în care au fost căsătoriți, Demi Moore și Ashton Kutcher, la vremea aceea un actor în plină afirmare, cu 15 ani mai tânăr decât ea, au fost sursa clienții permanenți ai tabloidelor. Urmăriți permanent de către paparazzi – și era de înțeles, Demi fiind soția lui Bruce Willis timp de 13 ani și mama celor trei copii ai actorului -, care doreau să documenteze fiecare secundă a relației lor, celor doi le-a fost extrem de greu să-și păstreze intimitatea.

Demi și Ashton erau pregătiți să devină părinți…

Cu toate acestea, Demi Moore a reușit să ascundă de presă un lucru important – actrița, acum în vârstă de 56 de ani, a pierdut o sarcină pe când avea 42 de ani, la scurt timp după ce ea și Ashton au devenit un cuplu.

„Ca femeie, ca mamă și ca soție, sunt anumite valori și jurăminte pe care le consider sacre, și în acest spirit am ales să-mi continui viața”, a declarat Demi în cadrul unui interviu pentru Harper’s Bazaar, în care a vorbit pentru prima oară despre sarcina pe care a pierdut-o, în al doilea trimestru, pe când ea și Ashton erau la începutul relației.

Ulterior, într-un interviu pentru New York Times, în care a vorbit despre cartea ei de memorii ce urmează să apară, Inside Out, Actrița a dat un detaliu extrem de emoționant… Ea și Ashton intenționau să-i pună fetiței lor numele Chaplin Ray.

Ashton Kutcher și Demi Moore s-au căsătorit în 2005, iar mariajul lor a durat până în 2013. Acum, fostul ei soț estă căsătorit cu actrița Mila Kunis, care i-a dăruit o fetiță și un băiețel, în vârstă de 4 și 2 ani.

Demi Moore și Ashton Kutcher au fost căsătoriți 8 ani.Demi Moore și Ashton Kutcher au fost căsătoriți 8 ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton