Ce spune Ioana Ginghină despre noua iubită a lui Alexandru Papadopol. Declarație surprinzătoare: "Bag mâna în foc că..."

 Dumba Gabriela
.

Atât de repede și-a refăcut Alexandru Papadopol viața după divorțul de Ioana Ginghină, încât lumea a fost convinsă că relația actorului cu Adriana Titieni a început cu mult timp înainte. Ioana, în schimb, nu crede că bărbatul cu care a fost căsătorită 12 ani ar fi înșelat-o vreodată.

Ioana GinghinăIoana Ginghină

„Mă simt perfect. După divorț am fost dărâmată, dar acum, după vacanță, pot să spun că am un moral foarte bun. Eu bag mâna în foc că Papadopol nu m-a înșelat. Noi nu mai eram de mult timp împreună, înainte să anunțăm divorțul. A avut timp să-și facă o relație cu Adriana.”, a declarat Ioana Ginghină, pentru click.ro.

După despărțirea de Papadopol, Ioana a plecat într-o vacanță în Grecia, împreună cu fiica lor, Ruxandra.

Actrița mărturisește că nu se grăbește atât de tare ca soțul ei să-și refacă viața, chiar dacă este o femeie curtată.

„N-am noutăți, deocamdată îmi place să fiu curtată, să primesc mesaje cu inimioare, îmi trăiesc tinerețea. Nu mă bag, nu.”, a declarat Ioana Ginghină, la Antena Stars.

Cine este Adriana Titieni

Adriana Titieni (43) este soția marelui actor Adrian Titeni (56), cel care i-a fost mentor lui Alexandru Papadopol atât în facultate, cât și la examenul de doctorat.

Actrița și soțul ei au împreună doi copii – Ariadna (21), studentă la Medicină, și Marc (19), student la Teatru, iar singura dovadă că cei doi s-ar fi despărțit deja este faptul că actrița și-a schimbat numele pe contul de Facebook, unde se numește din nou Irimescu. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton