Declarații halucinante ale Margheritei după ce ar fi lovit și amenințat două femei: "Activez în criminalistică!"

 Dumba Gabriela
.

Margherita de la Clejani a avut o primă reacție la noul scandal în care este implicată, însă ilustrează perfect vorba „dacă tăceai, filosof rămâneai”. Marga a avut o serie de declarații halucinante, printre care afirmația că activează în criminalistică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Este tot mai greu de înțeles comportamentul Margheritei! Fiica Clejanilor sare din scandal în scandal, ultimul dintre ele petrecându-se astăzi. În jurul orei 14:00, Margherita de la Clejani ar fi lovit și amenințat două femei ce lucrează ca angajate la o societate comercială.

Reporterii Acces Direct au mers la magazinul Margheritei și au găsit-o pe aceasta în interior, în timp ce aranja hainele pe umerașe și proba unele ținute, admirându-se în oglindă. La un moment dat, fiica Clejanilor a ieșit și le-a dat câteva declarații reporterilor.

Vizibil agitată și pusă pe glume, Margherita a întins în fața reporterilor o insignă pe care scria „Inspectoratul General al Poliției Române'. Totodată, aceasta le-a spus să plece, susținând că pentru a putea vorbi cineva cu ea, trebuie să fie mai întâi îmbrăcat frumos, potrivit spynews.ro.

Margherita-de-la-Clejani-a-fost-prinsă-drogată-la-volan-5Margherita-de-la-Clejani-a-fost-prinsă-drogată-la-volan-5

„Vreau să plecați de aici, pentru că nu aveți acest drept. Este fals ceea ce este în mass-media. Ca să poți să afli adevărul de la mine trebuie să fii îmbrăcat frumos. Activez în alt domeniu, în criminalistică. Respect Poliția Română', a spus Margherita.

Citește și:

Ce se întâmplă cu Margherita la 3 luni după ce a condus sub influența substanțelor interzise: este cercetată penal pentru accidentul din Capitală

Margherita le-a mai spus reporterilor să întrebe Poliția, nu pe ea, despre ce s-a întâmplat astăzi și a reproșat acestora că nu sunt frumos îmbrăcați.

„Întrebați Poliția, nu pe mine. Pantofii tăi nu-mi plac, sunt nașpa. Aici vin televiziuni din America și de la Hollywood. Fiți liniștiți, că Margherita e aici pe Calea Victoriei și nu va ajunge nicăieri. Iubesc Poliția Română', a mai spus ea.

Comunicatul Poliției

„La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicata nemaifiind prezentă la fața locului’, scrie în comunicatul Poliției.

Poliția a informat că în această cauză a fost întocmit penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs scandalul continuă.

Citește și:

Margherita de la Clejani rupe tăcerea după accident: „Sunt imună la părerile celorlați. Voi merge într-o altă direcție, poate ajung precum Angelina Jolie”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton