Alina Pușcău a rămas în Ferma, dar a schimbat taberele! "Simt că încep să-mi depășesc limitele"

 Oana Pantazi
.

Alina Pușcău și-a continuat drumul în Ferma după ce a scăpat de eliminare, însă pentru frumoasa concurentă lucrurile s-au schimbat de când a trecut în tabăra bandiților…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alina Pușcău a rămas în Ferma, dar adevăratele provocări abia încep pentru concurentă, pe care o așteaptă noi surprize în competiție, la fel, de altfel, ca și pe colegii ei. Dacă, joia trecută, Alina Pușcău pierdea duelul cu Viviana Sposub și credea că va pleca acasă, aseară, ea a aflat că se va alătura Giuliei Nahmany și lui Gabriel Toader, în tabăra bandiților.

Dacă pentru Alina Pușcău viața în Ferma părea dificilă, de astăzi concurenta va avea parte de primul antrenament cu Cristi Bozgan, iar duritatea probelor o va face să admită: 'Simt că încep să-mi depășesc limitele'.

Citește și: Ilinca Vandici recunoaște că și-a facut o intervenție estetică la față: „După pandemie mi-am dorit un refresh. A fost un moft”/ EXCLUSIV

1Alina-Puscau1Alina-Puscau

Pentru Alina Pușcău viața la Ferma devine tot mai grea

Pentru Alina Pușcău viața la Ferma va deveni tot mai grea, acum căutarea cheilor în bălegar, probă care i-a dat de furcă, părând doar o glumă… Acum, în casă, fermierii au un nou lider: Andrei Stoica l-a învins aseară pe George Piștereanu în lupta pentru titlul de fermier al săptămânii, iar de astăzi se va impune ca lider.

Mihaela Rădulescu se va întoarce în casă pentru a alege concurenții care vor lupta în duelul pentru mâncare al acestei săptămâni. Dacă data trecută orășenii au reușit să fie cei mai puternici și au obținut frigiderul și bunătățile ascunse, vom vedea cine va învinge acum.

A rămas în competiție după ce a fost învinsă de Viviana Sposub

După ce a pierdut o probă în fața lui Bogdan Stoica, Viviana Sposub a ajuns la duel și a ales să lupte împotriva modelului internațional Alina Pușcău, din echipa orășenilor. Pentru Viviana a fost un avantaj faptul că a putut alege probele, așadar a mizat pe forță. În cele din urmă, alegerea s-a dovedit a fi una inspirată, duelul fiind pierdut de Alina Pușcău la Ferma.

N-a venit mental pregătită deloc pentru duel. Era ca o pisicuță într-un ring, înconjurată de câini', a spus Anda Adam despre Alina, după confruntare.

Dar iată că Alina Pușcău mai are o șansă de a rămâne în competiție.

Citește și: Alin Oprea, amenințat de soție pentru avere: „Nu accept șantajul pentru nici un bănuț. Nu sunt dispus la negocieri”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton