Decizia instanței în procesul dintre Laurette și bărbatul care a bătut-o în camera de hotel: "Eu îl vedeam ca pe un posibil iubit..."

 Dumba Gabriela
.

Procesul continuă între Laurette și bărbatul care a bătut-o în camera de hotel, după ce au făcut sex contra unei sume de bani. Însă, instanța nu a luat nici acum, la mai bine de un an distanță, o decizie concretă pentru că agresorul nu s-a prezentat la primul termen al procesului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În martie 2021, Laurette a fost bătută de un bărbat cu care mersese de bună voie pentru a întreține relații sexuale într-o cameră de hotel din Centru Vechi al Capitalei. Ulterior, bărbatul se pare că ar fi trebuit să-i plătească o anumită sumă de bani pentru care s-au înțeles de la bun început, dar la final a refuzat și de aici a izbucnit scandalul.

59619c1d6419247f3a24e59d8d0f783f59619c1d6419247f3a24e59d8d0f783f

Ce s-a întâmplat cu procesul dintre Laurette și bărbatul care a bătut-o în hotel

După ce a intrat în posesia unui certificat medico-legal de la INML, Laurette l-a dat în judecată pe bărbatul care a bătut-o, dar instanța nu a soluționat nici acum scandalul dintre ei pentru că agresorul nu s-a prezentat la proces.

Cu toate că știa de jumătate de an că trebuie să se prezinte în fața magistraților, în dosarul în care este acuzat de lipsire de libertate, bătăușul lui Laurette Atindehou nu s-a prezentat la primul termen al procesului, invocând faptul că are nevoie de timp, pentru a-și angaja un avocat, potrivit spynews.ro.

În aceste condiții, judecătorii au fost nevoiți să amâne dosarul până luna viitoare.

Înainte de începerea procesului, inculpatul a susținut că probele din dosar ar fi fost administrate ilegal, însă judecătorii i-au respins contestația și au dispus:

„Respinge ca inadmisibila contestaţia formulată de contestatorul – inculpat TĂTIC MARIAN împotriva încheierii de şedinţă din data de 23.03.2022, pronunţată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti în dosarul penal cu acelaşi număr. Obligă contestatorul la plata sumei de 400 lei cheltuieli judiciare avansate de stat. Onorariul parţial al apărătorului din oficiu care a asigurat asistența juridică a contestatorului în cuantum de 400 lei se avansează din fondurile Ministerului Justiției. Definitivă'.

Citește și: Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, vacanță de vis în Franța.Imagini cu cei doi îndrăgostiți

Citește și: Cum arată Denise Rifai în pantaloni scurți.Prezentatoarea TV se îmbracă sexy, în timpul liber

Ce spunea Laurette despre bărbatul care a bătut-o

Anul trecut, la scurt timp după incident, Laurette spunea, despre bărbatul care a sechestrat-o într-o cameră de hotel și a bătut-o crunt, că nu a fost un bărbat care a plătit-o, așa cum s-a scris în presă, ci un potențial iubit.

„Eu îl vedeam ca pe un posibil iubit. Eram o femeie singură, mi-a scris și eu am vrut o relație cu el. Până în acea seară nu mi-a făcut niciun cadou', spunea Laurette la Antena Stars.

În urma incidentului din camera de hotel, unde s-ar fi întâlnit cu respectivul pentru „un proiect', Laurette s-a ales cu multiple leziuni.

„Am fost la IML, o să merg și la Spitalul Floreasca pentru că mi s-a dat să fac anumite investigații. Sunt foarte șocată de ceea ce s-a întâmplat. Am lovituri și mai multe… Am fost agresată. Pot să vă spun că omul acesta a vrut efectiv să mă omoare. Am martori pe fetele care erau în hotel, pentru că ele au fost cele care au sunat la 112. Am fost trasă într-o capcană', a spus Laurette atunci.

Ce s-a întâmplat în noaptea în care a fost bătută Laurette

Pe 9 martie 2021, Laurette Attindehou a ajuns la Secția 10 Poliție, după ce a petrecut o noapte de pomină în compania omului de afaceri Marcel Tătic.

Vedeta ar fi fost mușcată de un deget, în timp ce, la rândul ei, l-ar fi lovit pe bărbat cu cotul în gură, afectându-i trei dinți. Atât bărbatul, cât și Laurette au dat declarații la Poliție, alături de angajații hotelului care, de altfel, au sunat și la numărul de urgență 112.

Las autoritățile să își facă treaba, există o anchetă în desfășurare, sper să ia decizia cea mai bună și îmi doresc să plătească pentru tot ce mi-a făcut mie și celorlalte, că sunt multe! Zilnic primesc mesaje de la fete care l-au cunoscut, au fost bătute și violate. Sunt multe victime, multe fete care îmi scriu zilnic!, a spus Laurette atunci.

Laurette s-a dus și la INML pentru a avea un certificat medico-legal, pe care să-l folosească la dosar.

‘A avut loc o agresiune fizică, eu pot să spun că îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viață și că astăzi sunt printre voi. Totul a pornit din senin, pot să vă spun doar că am fost trasă într-o capcană. Cineva dorește să îmi construiască o altă imagine decât cea în care sunt eu. Nu este prima dată când încearcă și se pare că i-a reușit. O să merg pe cale legală de data aceasta’, a declarat Laurette la ieșirea de la IML.

‘Dacă poliția întârzia două minute, mă omora acolo, atât pot să vă zic. Eu am o bănuială cine dorește să îmi facă răul, dar de data asta voi merge pe cale legală. Din luna ianuarie primesc sute de mesaje, tot ce pot să spun este că mi s-a întins o capcană.

Am luptat cu el ca să pot să scap de acolo. S-a spart ușa pentru a intra, am mai multe lovituri pe corp’, a precizat vedeta la vremea aceea.

Laurette nu a povestit însă de la ce a pornit cearta dintre ea și bărbatul care a agresat-o. Avocatul vedetei a spus că cei doi s-au mai întâlnit și cu o seară înainte, într-un loc public.

Acel conflict a pornit în mod spontan. Am citit că ea i-ar fi solicitat o sumă de bani, nu este adevărat! Ei vorbeau prin mesaje de mai multe luni, se întâlniseră și cu o seară înainte, într-un loc public. Sunt persoane care se cunoșteau anterior acestei întâlniri. În niciun caz nu a existat un schimb de servicii între ei,  a declarat avocatul Vlad Hosu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton