Jador a fost jefuit de un prieten, în propria casă: "Să nu mă mai privești în ochi..."

 Raiciu Adriana
.

Jador a fost jefuit de un prieten. Momente dificile pentru Jador, după ce un prieten a decis să îi fure din casă. Situația se complică și mai tare, întrucât banii nu erau ai manelistului, ci ai surorii lui. Astfel, pe contul său de socializare, cântărețul i-a transmis un mesaj dur bărbatului pe care îl considera ca un frate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Jador trece prin momente extrem de dificile, după ce o persoană i-a furat din casă o sumă importantă de bani. Ba chiar mai mult, situația se complică și mai tare, întrucât cel care i-a sustras suma respectivă ar fi un prieten de-al artistului. Astfel, pe contul său de socializare, manelistul i-a transmis un mesaj extrem de dur acestuia și i-a precizat că banii nu erau, de fapt, ai lui, ci ai surorii lui.

jador-1-819×1024-1jador-1-819×1024-1

Citește și: Cine este și cum arată noua iubită a lui Jador:'Stau cu ea de vreo două luni'

Citește și: Ce spune Elena Merișoreanu despre succesul lui Jador:'Lumea vine după el ca după Sfintele Moaște'

Citește și: Anghel Damian, despre serialul Clanul, în care joacă și noua lui iubită, Theo Rose:'Mi-am găsit fericirea'

Citește și:Ce face Gabriela Dima cu premiul de 50.000 de euro de la Masterchef:'Mi-e teamă că n-o să meargă, dar mi-aș dori…'

Jador a fost jefuit de un prieten în propria casă

Întâmplare face că Jador a observat un comportament ciudat la prietenul său, însă nu a crezut că se ajunge așa departe. Au existat chiar și momente în care l-a ajutat cu bani atât pe el, cât și pe familia acestuia.

Totuși, binele pe care l-a făcut nu s-a întors înapoi, ci dimpotrivă.

„Un mesaj direct pentru cel care mi-ai ciordit din casă. Fratelo, eu mă bucur că am putut să-ți fiu alături, să-ți ajut familia, să nu ți-o las să moară de foame, așa cum te-ai plâns la mine, ți-am dat bani de fiecare dată când mi-ai cerut și știam că mai ciordești de la mine din casă așa, câțiva leuți,nu știu ce, n-am fost supărat și nici de data asta n-am fost supărat că mi-ai luat, cam multicei bani, dar nu i-ai luat pe-ai mei, i-ai luat pe-ai lu’ soru-mea și asta mă supără pentru că aia a muncit prin străinătate prin Norvegia, ca să câștige și ea niște bani. De aici m-am supărat, pe ai mei puteai să-i furi și ai luat cam multicel de data asta și ai luat și de la soru-mea și ce să-ți zic…', a spus Jador.

În continuare, cântărețul a mai făcut o dezvăluire total neașteptată. Acesta susține că, din banii furați din casa lui, hoțul își va cumpăra droguri, ci nicidecum nu va lua lucruri pentru fetița lui.

„Să-ți fie rușine când mă vezi de acum, să lași capul în jos că, dacă o să mai am ocazia să, nu știu, să te ajut, n-o să mai ai ajutorul meu, pentru că nu-l mai meriți. Nu știu ce să zic ca să nu vorbesc urât. Mi-e milă de fetița ta, mi-e milă de ea, că de ea îmi era milă, că nu ești în stare și ești un puturos și stai toată ziua în casă și nu faci nimic. Se știe, toți apropiații mei cred că știu despre cine vorbesc, să nu mă mai privești în ochi când mă vezi. Sunt și musculos așa și sunt și de la țară puțin și dau rău cu pumnul. Nu dau, că mi-e milă de tine, lasă, măcar să-i cumperi ei, să nu-ți iei droguri de banii ăia și tu, și nevastă-ta, măcar să-i iei Pampers la copilul ăla, să-ți fie rușine', a spus Jador într-un filmuleț pe TikTok.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton