De Ziua Internaţională a Psoriazisului, pacientele au defilat în ţinute Rhea Costa

 Adina Rosetti
.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Psoriazisului, Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune (APAA) şi Societatea Română de Dermatologie (SRD) au organizat, cu suţinerea designerului român Rhea Costa, evenimentul „Fii Model pentru Viaţa Ta!'.

 

Pentru o seară, 10 paciente cu psoriazis s-au transformat în modele şi au defilat în ţinutele creatoarei Andreea Constantin, cu scopul de a transmite pacienţilor îndemnul să nu se mai ascundă şi să nu se mai izoleze din cauza bolii de care suferă. Pentru curajul lor de a-şi depăşi limitele şi de a înfrunta prejudecăţile celor din jur faţă de afecţiunea de care suferă, pacientele au devenit un adevărat model şi o sursă de inspiraţie pentru pacienţii cu psoriazis şi nu numai.

 

Andreea Constantin, designerul Rhea Costa afirmă: „Am răspuns pozitiv propunerii pe care am primit-o din partea celor de la APAA pentru că am în jurul meu persoane care suferă de psoriazis şi înţeleg cu ce se confruntă în lupta cu boala, atât din punct de vedere fizic, cât mai ales psihologic. Implicându-mă în acest proiect, mi-am dorit să le ajut pe paciente să-şi înfrunte temerile legate de felul în care arată din cauza bolii de care suferă şi să se simtă frumoase şi admirate. Creaţiile mele sunt potrivite oricărei femei şi sunt realizate pentru fiecare femeie în parte, astfel încât modelul ales, ţesătura, croiala şi culoarea să i se potrivească, să îi completeze personalitatea şi să îi scoată în evidenţă feminitatea.'

 

Evenimentul „Fii Model pentru Viaţa Ta!' face parte din campania „Doar optimismul e contagios!' , campanie desfășurată de Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune (APAA) pe tot parcursul anului 2013, cu sprijinul Societăţii Române de Dermatologie (SRD). Scopul campaniei este acela de a atrage atenţia asupra afecţiunilor autoimune şi asupra faptului că acestea nu sunt contagioase, dar şi să-i ajute pe pacienţi să accepte boala, să acorde mai multă importanță stării de spirit pozitive şi să aibă o viaţă normală.

Delia in concertDelia in concert

Foto: PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton