Începe Festivalul Internaţional de Muzică de Cameră SoNoRo!

 Adina Rosetti
.

A VIII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică de Cameră SoNoRo se desfăşoară anul acesta între 1 şi 19 noiembrie, cu tema „UP'.

afis sonoro 2013 bucurestiDevenită deja o tradiţie, deschiderea festivalului va fi găzduită de Sala Unirii a Palatului Cotroceni din Bucureşti, în data de 1 noiembrie, la ora 19:00. Publicul va mai avea alte optsprezece ocazii să simtă atmosfera festivalului în diverse ipostaze, în concerte programate la Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi.

 

După „Love Unlimited' din 2012, SoNoRo „UP' 2013 dezvăluie o altă latură a personalităţii festivalului, precum şi un program bogat, ales din sugestiva temă a acestei ediţii. „Văzduh', „Aurora', „Divin en détail', „Golden Birds and Black Angels', „De peste munţi' sau „Letters from the Sky' sunt doar câteva dintre titlurile întâlnirilor muzicale din acest noiembrie.

 

Ca în fiecare an, artişti binecunoscuţi publicului se întorc în festival. Muzicieni valoroşi precum pianiştii Diana Ketler şi Konstantin Lifschitz, violoniştii Alexander Sitkovetsky, Gilles Apap şi Kirill Troussov, violistul Christian Naş, cornistul Olivier Darbellay sau violonceliştii Adrian Brendel şi Monika Leskovar, cu toţii întruchipează filozofia SoNoRo de a face muzică de cameră: prin dăruire, forţă emoţională şi prin calitatea interpretării muzicale.

 

Pe lângă concerte, SoNoRo are şi un produs-surpriză: un nou CD oficial al festivalului, în care Ensemble Raro şi Andrej Bielow interpretează capodopere de Ernst von Dohnányi, Antonin Dvořák şi Josef Suk. În plus, seria de concerte estivale SoNoRo Conac va fi încununată cu un album foto de artă semnat de Șerban Mestecăneanu, cu texte scrise de Luiza Zamora şi un concept grafic realizat de Corina Duma, a cărui lansare va avea loc, de asemenea, în cadrul festivalului.

Mai multe informaţii şi programul complet al festivalului SoNoRo pe www.sonoro.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton