De unde își cumpără Loredana Groza ținutele controversate și cum răspunde criticilor: „Cred că a avea curajul să combin lucruri fără să fii snob...”

 Ifrim Georgiana
.

De unde își cumpără Loredana Groza ținutele controversate și cum răspunde criticilor. De-a lungul timpului, artista a impresionat prin aparițiile sale și nu a ezitat să-și etaleze talia de invidiat în cele mai excentrice ținute. Într-un interviu recent, cântăreața a vorbit despre stilul său vestimentar și despre locurile din care cumpără articolele pe care le poartă. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De unde își cumpără Loredana Groza ținutele controversate și cum răspunde criticilor. De zeci de ani, Loredana Groza reușește să se mențină în topurile muzicale, fiind una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Pe lângă cariera impresionantă, cântăreața a fost întotdeauna complimentată pentru alegerile vestimentare, fiind adepta schimbărilor de look îndrăznețe și a ținutelor nonconformiste. Recent, aceasta a vorbit despre locurile din care își cumpără articolele vestimentare, susținând că va deschide o expoziție cu cele mai emblematice costumații ale sale.

groza-1groza-1

De unde își cumpără Loredana Groza ținutele extravagante. Artista a mărturisit că nu își pregătește din timp aparițiile, ci îi place să se lase inspirată în ultimul moment.

Citește și: Ce actor de la Hollywood a convins-o pe Loredana Groza să nu își pună silicoane:”Mi-a rămas întipărită chestia asta”

Citește și: Ce dietă ține Loredana Groza. Alimentele pe care nu le mai consumă de 20 de ani:„Din păcate, am renunțat și la…'

Citește și: Gina Pistol revine la Chefi la Cuțite.Va prezenta alături de Irina Fodor

Citește și: Elena Merișoreanu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf:”Rușine să-i fie…”

De unde își cumpără Loredana Groza ținutele controversate și cum răspunde criticilor

Artista a mărturisit că găsește articole vestimentare deosebite oriunde merge, fie că este vorba despre un magazin de lux sau despre un „talcioc'.

„Nu dau din casă. Mi-a plăcut întotdeauna să cochetez cu piesele deosebite. Oriunde mă duc în lume, nu contează că mă duc într-un talcioc, că mă duc într-un magazin de fițe la New York. Întotdeauna găsesc ceva care mă atrage. Cred că a avea curajul să combin lucruri fără să fii snob, doar să fii natural și să te simți bine, să inspiri pe cei din jurul tău, este cel mai important. Cred că asta înseamnă să creezi trenduri, să te bucuri când cineva te copiază și ești o inspirație pentru alții', a povestit artista, potrivit ego.ro.

„O să fac o expoziție'

Loredana Groza a vorbit despre modul în care își concepe ținutele pentru evenimente, mărturisind că plănuiește să organizeze o expoziție cu cele mai controversate apariții ale sale.

„Să știi că ținutele mi le creez cu câteva ore înainte, uneori chiar minute. Niciodată nu merg pe idei preconcepute, ci după feeling. Nu mă pregătesc niciodată cu două luni înainte de un eveniment. Mi se pare plictisitor. Niciodată nu am fost așa. Pentru că sunt extrem de creativă și îmi place să mă „joc', să mă distrez cu hainele, cu accesoriile, întotdeauna las pe ultimul moment inspirația să mă „lovească' și să mă acopere. (…)

O să fac o expoziție cu câteva dintre costumele mele. Chiar m-am gândit. Cu ocazia primului meu show la Sala Palatului poate o să fac asta. Ar fi o chestie', a mai declarat Loredana Groza.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton