Fiul lui Kamara mai are de făcut 10 operații până la 18 ani: „Pentru a nu i se curba oasele...”

 Oana Pantazi
.

Fiul lui Kamara mai are de făcut 10 operații până la 18 ani. Leon, fiul lui Kamara, a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică și a suferit mai multe operații până la momentul actual. Din nefericire, coșmarul nu s-a terminat pentru fiul artistului, care, până la vârsta majoratului, va trebui să facă o operație pe an. Iată care este motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiul lui Kamara mai are de făcut 10 operații până la 18 ani. Leon, fiul lui Kamara, a tecut prin multe, suferind până acum, nu mai puțin de 7 operații, cea mai recentă în luna septembrie a anului trecut, la Bacelona. Leon, acum în vârstă de 8 ani, a fost diagnosticat imediat după naștere cu o boală degenerativă, tetrapareză spastică, o formă de paralizie cerebrală care este cauzată de o anumită leziune. Păinții lui s-au luptat din răsputeri să-i amelioreze starea de sănătate și să-i ofere o viață cât mai normală. Recent, Kamara a dezvăluit că pentru fiul său lupta este departe de a se fi încheiat – Leon va trebui să mai facă încă 10 operații până la vârsta de 18 ani.

kamaara-1024×576-1kamaara-1024×576-1

Fiul lui Kamara mai are de făcut 10 operații până la 18 ani

În pofida problemelor de sănătate, micuțul Leon este adorabil, vesel și plin de energie, iar asta i-a adus o mulțime de susținători în mediul online. La fel și tatălui său, pentru dedicare și eforturile pe care le face pentru copilul lui. Din păcate, Leon va tebui să mai treacă prin multe încercări până la majorat…

'În fiecare an, până la 18 ani, trebuie să mai facă o astfel de intervenție chirurgicală, de alungire a mușchilor, pentru a nu i se curba oasele', a declarat Kamara, în exclusivitate, pentru ego.ro.

Citește și: Kamara crede că fiul său, Leon, este victima unei erori medicale

Citește și: Kamara și fosta soție, împreună de ziua fiului lor

Citește și: Mara Bănică, după ce a fost eliminată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Unii și-au dorit să devină rege sau regină, alții să apară o dată-n viață la Pro TV’

Citește și: A murit Călin Doboș, chirurgul estetician al vedetelor, într-un grav accident rutier. Bianca Drăgușanu, clienta lui:'Sunt în stare de șoc'

„Are puseu de creștere, iar dacă oasele se lungesc, mușchii rămân scurți'

Din fericire, operațiile și terapiile pe care le face Leon dau rezultate, fiul Oanei și al lui Kamara făcând deja pogrese importante.

'Sunt îmbunătățiri, Leon stă în fund, dar și în genunchi, reușește să-și păstreze echilibrul. Face terapii la București, în fiecare zi, dar mergem și la ședinte de kinetoterapie, mai intensive, la Timișoara. Până la 18 ani, mai trebuie, în fiecare an, câte o operație de alungire de mușchi, pentru că el crește, are puseu de creștere, iar dacă oasele se lungesc, mușchii rămân scurți, pun presiune pe oase și oasele se strâmbă', a mai spus artistul pentru sursa citată.

Leon nu poate merge la școală

Chiar dacă este extrem de inteligent, are o memorie fabuloasă și cântă în fanceză, Leon nu a mers încă la școală, dat fiind că încă poată scutec, nu-și poate folosi mâna și, evident, i-ar fi imposibil să stea în bancă. Din fericire, micuțul are parte de educație acasă. Tatăl lui este convins însă că, în viitor, Leon va reuși să devină independent. Până atunci însă, fiul lui Kamara va mai avea de trecut printr-o mulțime de operații…

'Cu școala, mai avem niște evaluări de făcut, să vedem la ce nivel este, a făcut cursuri acasă, până acum, cu bonele lui, una educatoare, alta învățătoare. Căutăm să îl băgăm în sistem, dar nu poate sta la școală, în bancă, încă poartă scutec, nu poate să scrie, mânuța nu e funcțională, apucă greu lucrurile. Sunt convins însă că, atunci când va fi mare, va fi pe picioarele lui', a mai declarat Kamara pentru Ego.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton