De ce a decis Cristina Almășan să nu-și boteze fiica: „Ar fi puțin cam complicat, pentru că...”

 Ifrim Georgiana
.

De ce a decis Cristina Almășan să nu-și boteze fiica. Pe data de 21 august 2022, influencerița a devenit mama unei fetițe perfect sănătoasă. Anunțul a fost făcut prin intermediul rețelelor de socializare, unde aceasta a postat câteva fotografii din spital și un mesaj emoționant. Acum, Cristina Almășan a anunțat că nu intenționează să-și creștineze fetița și a explicat motivul pentru care a luat această decizie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a decis Cristina Almășan să nu-și boteze fiica. În urmă cu mai bine de o lună, Cristina Almășan a devenit mamă pentru prima oară. Aceasta este în culmea fericirii de când s-a născut fetița ei și a îmbrățișat, cu ușurință, rolul de părinte. Pe rețelele de socializare, influencerița a strâns o comunitate impresionantă și nu ezită să împărtășească cu urmăritorii ei diferite experiențe din viața personală. Recent, aceasta a anunțat că nu își va boteza fetița și a explicat motivul care a a determinat-o să facă această alegere.

alma-9alma-9

Motivul pentru care Cristina Almășan a decis să nu-și boteze fiica. „Botez religios cu siguranță nu vom face', a declarat vedeta, într-un interviu mai vechi. Pe contul său de Instagram, proaspăta mămică a oferit câteva lămuriri despre acest subiect.

Citește și: Cum s-au cunoscut Cristina Almășan și iubitul ei:”A fost…”

Citește și: Cristina Almășan a născut o fetiță:”Nu mi-a fost ușor deloc”

Citește și: Anamaria Prodan l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf, după ce s-au bătut în plină stradă:”Nu aș fi mers la Poliție, dacă el nu ar fi făcut cel dintâi pasul”

Citește și: Visarion Alexa ar fi moștenit un apartament de la o enoriașă. Vecinii preotului:„Pe femeile bătrâne își ia angajamentul să le îngrijească contra spațiului pe care îl au'

De ce a decis Cristina Almășan să nu-și boteze fiica

După ce a anunțat că nu își va creștina fetița, urmăritorii săi au fost curioși să afle de ce a luat o astfel de decizie. Cristina Almășan a explicat că ea și tatăl micuței sunt de religii diferite, ceea ce ar complica puțin lucrurile.

„Am ales să nu facem botez pentru că noi suntem de religii diferite. Ar fi puțin cam complicat. Oricum eu nu sunt foarte religioasă, deci am pus punct acestui subiect. Pentru unii e mai important să fii religios cu acte în regulă, decât să fii bun, empatic și înțelegător cu oamenii din jur.

Nu înțeleg de ce în România e mai importantă ‘capra vecinului decât a ta. Înainte să vă numiți creștini ortodocși, catolici sau de alte religii, nu uitați să fiți oameni', a scris Cristina Almășan pe pagina sa de Instagram.

Cine este partenerul Cristinei Almășan

Cristina Almășan și iubitul ei, Ufuk, sunt împreună de un an. În cadrul podcastului „Acasă la Măruță', proaspăta mămică a vorbit deschis despre relația sa, dar a precizat și cum și-a cunoscut iubitul.

„A fost super random, pentru că una dintre prietenele mele cele mai bune s-a mutat la Pitești și s-a angajat la salonul lui, el e hairstylist.Eu am tot vizitat-o, ne-am cunoscut acolo și așa s-a întâmplat.(…) Mi-ar plăcea ac fetița mea să moștenească de la el ochii, care sunt foarte frumoși și are niște gene foarte lungi. Mai tare mi-aș dori răbdarea și liniștea lui. De la mine nu știu, momentan nu îmi vine să cred încă că sunt însărcinată', susținea atunci Cristina Almășan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton