Oana Roman și fiica ei au vizitat-o pe Mioara Roman la azil. Gestul emoționant făcut de nepoată pentru bunica ei: "Isa a insistat"

 Oana Pantazi
.

Oana Roman și fiica ei au vizitat-o pe Mioara Roman la azil. Oana Roman o vizitează pe Mioara Roman, aflată la azil, în mod regulat. Recent însă, vedeta i-a făcut mamei sale o surpriză, aducând-o și pe Isa să-și vadă bunica. Fiica vedetei a făcut un gest emoționant, despre care, ulterior, Oana le-a povestit fanilor ei din social media.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și fiica ei au vizitat-o pe Mioara Roman la azil. De ceva vreme, Mioara Roman este internată într-un azil de lux, din cauza problemelor de sănătate mama Oanei Roman având nevoie de asistență medicală permanentă. Evident, vedeta își vizitează mama ori de câte ori poate și își ține fanii la curent în privința stării ei de sănătate. Recent, fiica Oanei a fost protagonista unui moment extrem de emoționant, întâlnirea dintre bunică și nepoată fiind una memorabilă.

mioara-romanmioara-roman

Oana Roman și fiica ei au vizitat-o pe Mioara Roman la azil

De o bună perioadă de timp, problemele de sănătate ale Mioarei Roman s-au agravat și mama Oanei Roman a petrecut mai mult timp prin spitale decât acasă. Ulterior, după operația dificilă la șold prin care a trecut, fiica ei a internat-o într-un centru de recuperare pentru vârstnici, unde poate benefia de asistență medicală 24 de ore din 24. Îngrijorată de starea de sănătate a mamei sale, Oana o vizitează frecvent, iar recent i-a făcut Mioarei Roman o surpriză, venind însoțită de fiica ei, Isa, care a dorit să-și vadă bunica.

Citește și: Sânziana Buruiană, reacție acidă după ce a fost acuzată că își machiază excesiv fiica de 7 ani:„Oamenii sunt frustrați, invidioși și răutăcioși’

Citește și: Cum se înțeleg băieții Adrianei Bahmuțeanu cu fiul logodnicului mamei lor:„Au meșterit împreună prin casă. L-a pus pe Maxi să…’

Citește și: La 33 de ani, Antonia are probleme cu tenul, din cauza coșurilor:'Am o erupție în fiecare lună'

Citește și:Adriana Bahmuțeanu are grijă de băiatul logodnicului ei, când bărbatul este în America:„Îmi zice mamă’. Cum se înțeleg copiii vedetei cu Blake

Citește și: Lili Sandu se confruntă cu stări de anxietate. Cum se manifestă atacurile de panică:'Simt că mă duc'

Gestul emoționant făcut de nepoată pentru bunica ei

Mai mult, Isa a fost protagonista unui moment înduioșător, pe care mama sa l-a imortalizat, împărtășind apoi cu fanii gestul minunat pe care fiica sa l-a făcut pentru bunica ei.

„Este atât de frumos aici. Liniște, aer curat și o oază de verdeață și pădure. Isa a insistat să o scoată pe mama la o plimbare în jurul lacului', a scris Oana în dreptul pozei în care Isa o plimbă pe Mioara Roman cu scaunul rulant.

Oana Roman, despre problemele de sănătate ale mamei sale

Mioara Roman a ajuns la azil după ce fiica ei nu a mai putut să o îngrijească acasă cum se cuvine, bolile asociatei vârstei, nu puține, necesitând îngrijire medicală permanentă. În ultimii ani, starea de sănătate a Mioarei Roman s-a agravat constant, aceasta trecând atât printr-o operație de șold, cât și printr-o colecistectomie.

„Mama e foarte bolnavă, a avut crize în ultima perioadă. Are multe afecțiuni. Dacă o vezi, nu o recunoști. Și e foarte greu. Boala a schimbat-o, e foarte rău. Dar trebuie să fac tot ce pot pentru ea, până când s-o putea. Mi-e teamă pentru că o vad cum îmbătrânește.

Când îmbătrânești brusc… Lucrurile la ea au evoluat foarte repede. Nu ești pregătit, eu tot o vedeam în putere. Ea a fost o forță toată viața ei, știi bine câte a dus. Femeia e un tezaur de educație, de înțelepciune, de tot. Și când o văd acum e foarte greu. Pentru că nu știi.. stagnează, evoluează?’, povestea oana Roman, acum ceva timp, în emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton