De Crăciun, CRBL are o misiune imposibila

 Florentina Liutic
.

CRBL va sărbători Crăciunul alături de soția sa, Elena, și de fiica lor, Alesia. În așteptarea Moșului, vor pregăti o masă bogată, de pe care nu vor lipsi preparatele tradiționale. 

 

CRBL

 

'Crăciunul îl voi sărbători acasă, în București, împreună cu Elena și Alesia. O să-l așteptăm pe Moșu și o să pregătim mâncare conform tradiției. În a doua zi de Crăciun, o să merg cu fetele la Pitești să continuăm să sărbătorim împreună cu fratele meu, Dragoș și sora mea, Milena, bineînțeles conduși de doamna Andreianu, adică de mama (râde).

 

La colindat nu va merge anul ăsta. În copilărie, mergeam în fiecare an cu colindul și acum aștept să mai crească Alesia să mergem împreună. Tot ce contează pentru mine în sfânta zi de Crăciun este să fiu alături de familie', mai spune CRBL.

 

Pentru fiica sa, are multe de cumpărat. De fapt, tot ce ține de prințesa Elsa și de Regatul de gheață'. De altfel, asta a și trecut Alesia pe lista pentru Moș Crăciun: Regatul de gheață. „Și cu asta cred ca am spus tot. Da, este o isterie totală cu tot ce înseamnă acest film. Am fost acum o lună în magazinul de specialitate să cumpărăm rochița prințesei Elsa și, bineînțeles că nu am găsit-o. Mai erau înaintea noastră pe o listă de așteptare peste 100 de clienți. Așa că m-am sfătuit cu Mihai Morar și am găsit soluția. Mergem la o croitoreasă special pregătită să ne facă rochițele. Lista continuă cu manușa Elsei, peruca, pantofiorii, coronița, cu Elsa care cântă Let it go!' etc. Cred că înnebunesc'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton