Femeile iubesc Berea şi nu se tem să o arate

 Florentina Liutic
.

Un studiu recent realizat pentru Asociația Berarii României a adus noi informații despre consumatorii de bere, în special despre femeile care preferă această băutură. S-a descoperit că cele mai multe doamne și domnișoare preferă să lase în urmă stereotipiile de genul „o domnișoară nu bea niciodată din sticlă!'  sau „berea nu e pentru femei' și aleg, în schimb, să se bucure la ieșirile cu prietenii consumând ceea ce le face plăcere, nu ceea ce se așteaptă alții de la ele.

 

shutterstock1

Ce cred ceilalți despre asta?

Adevărul e că femeile puternice și sigure pe ele nu au timp să fie prea preocupate de ceea ce cred alții despre ele, cu atât mai mult atunci când își dau seama că părerea celor din jur e bazată strict pe preconcepții învechite a căror vreme a trecut demult. Ele știu că alegerea unei beri la terasă nu le face mai puțin feminine, ci dimpotrivă, le creează o imagine de femeie normală, care nu se teme că ar putea fi percepută greșit. Această alegere face parte din farmecul lor, iar bărbații sunt perfect conștienți de asta.

 

De ce le place femeilor berea și care sunt subiectele de conversație „la bere'

Femeile participante la studiu au povestit că, în primul rând, gustul este motivul alegerii acestei băuturi; de altfel, atunci când beau bere se simt moderne și încrezătoare, indiferent că aleg să consume această băutură la ieșirile cu fetele sau la ieșirile cu tot grupul de prieteni.

 

Continuarea AICI

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton