De ce să nu ții în casă flori uscate, mai ales buchetul de mireasă. Poate că au valoare sentimentală, dar îți fac rău!

 Dumba Gabriela
.

Avem tendința de a păstra în casă florile de care ne leagă amintiri frumoase, chiar și după ce acestea s-au uscat. Unele dintre ele arată foarte bine și ofilite și ne pare rău să le aruncăm, doar că speciliștii Feng Shui ne sfătuiesc să o facem, chiar dacă vorbim despre buchete importante de flori, precum cel de mireasă. Este greșit să le ținem în casă și uneori ne pot face rău!

Florile uscate devin un magnet pentru praf și nu pot fi curățate, iar în anumite situații ele pot mucegăi, ceea ce înseamnă spori foarte periculoși în aerul din locuință, ce afectează aparatul respirator.

Specialiștii Feng Shui ne avertizează în privința influenței nocive pe care florile ofilite o au asupra energiei din casă. Mai exact, plantele uscate afectează circulația energie pozitive numite CHI, responsabilă cu starea de bine, buna înțelegere, armonia din locuință, dar și sănătatea celor din locuință.

Florile își pierd energia Chi când mor și absorb din vitalitatea unei case atunci când sunt păstrate în interior. Ele reprezintă moartea și degradarea, influențe pe care în mod singur nu ți le dorești în locuința ta, potrivit eva.ro.

Același lucru este valabil pentru ramurile decorative sau florile din plastic, care sunt de asemenea considerate elemente moarte în practica Feng Shui, potrivit housebeautiful.com. Iar dacă le ai în casă, pot cauza apariția emoțiilor negative.

Atât timp cât le ții în casă, acestea vor răspândi energie negativă în jur și armonia spirituală și energetică vor avea de suferit.

La polul opus se află florile proaspete și plantele în ghiveci. Acestea stimulează energia Chi și amplifică efectele sale benefice.

Dacă ești pasionat de flori și vrei să ai o grădină colorată sau un balcon plin de viață, plantează petunii, panseluțe sau, de ce nu, margarete, gazenia ori crini imperiali!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton