Cum a reacționat Mădălin Ionescu când a aflat că soția lui, Cristina Șișcanu, participă la Survivor. Va rămâne singur acasă cu cei trei copii: ”Nu ne plângem”

 Stamen Diana
.

Anul 2020 vine cu noi provocări pentru Cristina Șișcanu. Vedeta participă la Survivor, o emisiune tip concurs de la Kanal D. Mădălin Ionescu va rămâne singur acasă cu cei trei copii, cât soția lui va fi plecată în Republica Dominicană.

Este pentru prima dată când Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu se despart pentru o perioadă de timp atât de lungă. Vedeta a decis că va participa la Survivor, emisiune în care va trece prin cele mai mari provocări și își va testa limitele.

După ce s-a aflat că Cristina Șișcanu va participa la Survivor, Mădălin Ionescu a transmis un mesaj pe una dintre rețelele de socializare. Fostul prezentator de la Kanal D va rămâne acasă cu cei trei copii, Petra

Noul an se apropie cu pași repezi… Pentru mine și Cristina, 2020 va aduce, printre altele, o… separare. Una temporară generată de plecarea ei in Republica Dominicană pentru a participa la puternicul «Survivor», un show tv plin de experiențe la limită și cu o adrenalina care depășește in intensitate chiar și rezonanța destul de contondentă a numelui sau. Pentru prima oară vom sta departe unul de celălalt atât timp. Ne va macina un dor teribil, dar mai presus de acest sentiment, Cristina va trebui sa trăiască fără Petra, fapt care o va biciui sufletește in fiecare zi. Participarea la «Survivor» este, însă, un challenge extraodinar, un moment de testare a propriilor vulnerabilități și o oportunitate de a arata ce calitati compun profilul unui învingător. Cristina este un om de excepție, de un altruism și de o înțelepciune dincolo de cotidian și cred ca va fi unul din preferații voștri de la «Survivor». Eu voi rămâne acasă cu un program foarte lejer … Voi fi nevoit să ma ocup de firmă (e a Cristinei), de contractele pe care le avem in derulare, dar și de cele care vor veni, voi avea foarte multe filmări pentru proiectele online sau de marketing in care sunt implicat, voi plăti colaboratorii, furnizorii, taxele, voi superviza realizarea unor materiale și programe video, dar mai presus de toate, va trebui sa am grija ca Petra sa nu resimtă ca pe un șoc plecarea Cristinei, să fiu și tata și mama, sa desfasor tot felul de activități cu ea, sa recreez rutina lor, să-l supraveghez și pe Filip etc. Poate chiar o sa am timp și sa dorm… Hai… că e bine! Și eu voi avea «Survivor» meu . 😀 Nu ne plângem. E de bine! E despre testarea limitelor și despre iubire, eficientă, acțiune, muncă, bucurii, emoții și reușite… Ăsta e farmecul vieții!', este mesajul transmis de Mădălin Ionescu.

Citește și: Cristina Șișcanu, Lino Golden și Grațiela Teohari Duban participă la Survivor

FOTO: Facebook

Ștefania-Ionescu-Petra-și-Cristina-ȘișcanuȘtefania-Ionescu-Petra-și-Cristina-Șișcanu
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton