De ce refuză Oana Roman să mai apară la TV: „Este încă o perioadă grea. Nu-mi arde de televiziuni”

 Ifrim Georgiana
.

De ce refuză Oana Roman să mai apară la TV. În ultima perioadă, vedeta a renunțat să mai participe la emisiuni televizate și să mai acorde interviuri. Pe rețelele de socializare, aceasta și-a justificat alegerea, susținând că traversează o perioadă dificilă și ca va relua ședințele de terapie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pe 7 septembrie, Mioara Roman a suferit o intervenție chirurgicală la șold și se află într-o perioadă de recuperare. Fiica acesteia este alături de ea și face tot posibilul să-i fie bine. Oana Roman a mărturisit că operația a decurs bine, însă mama acesteia va rămâne sub supravegherea medicilor pentru preîntâmpinarea unor posibile complicații. Acum, fiica lui Petre Roman a explicat motivul pentru care nu-și mai dorește să apară la TV. În ultima perioadă, aceasta a fost contactată de mai multe televiziuni și ziare pentru a vorbi despre starea mamei sale, însă a refuzat să facă prea multe declarații pe marginea acestui subiect.

roman-1roman-1

De ce refuză Oana Roman să mai apară la TV. Pe rețelele de socializare, acesta își ține la curent urmăritorii cu tot ce se petrece în viața personală. Vedeta a recunoscut că se confruntă cu „stări de spaimă, anxietate și frică', motiv pentru care a apelat la ajutorul terapeutului.

Citește și: Cum se simte Mioara Roman după operație. Oana Roman:”Mii de oameni se roagă pentru mama”

Citește și: Mioara Roman trece printr-o nouă operație. Oana Roman, despre starea mamei sale:„Va fi complicat'

Citește și: Vladimir Drăghia, reacție dură către Bia Khalifa de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Ce a spus, în direct, la TV:„Cred ca e groaznic să îi fii…'

Citește și: Ce simbolizează buchetele de floarea-soarelui aduse de britanici, ca omagiu, pentru Regina Elisabeta a II-a.Au un mesaj puternic în spate

De ce refuză Oana Roman să mai apară la TV

Oana Roman a susținut că traversează o perioadă extrem de dificilă, motiv pentru care nu dorește să mai apară la TV. Mama sa a fost recent operată și îi este alături în perioada de recuperare. Mai mult, aceasta a susținut că este în căutarea unui loc specializat pentru recupararea medicală a mamei sale.

„Nu sunt într-o perioadă în care îmi doresc să vorbesc despre nimic. Ce am avut de spus, am spus și spun aici pentru voi, pentru cei care mă urmăresc. Sunteți la fel de mulți cum m-aș duce la o emisiune. Este încă o perioadă grea, nu am reușit azi noapte să dorm decât câteva ore, trebuie să vedem cum ne organizăm cu recuperarea mamei. Nu-mi arde nici de televiziuni, nici de emisiuni, nici de ziare, nici de nimic', a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

„Reîncep ședințele de terapie'

Vedeta a mărturisit că a apelat, din nou, la ajutorul terapeutului, dat fiind faptul că se simte „compleșită' de întâmplările recente din viața ei. În trecut, Oana Roman a urmat astfel de ședințe pentru tratatarea depresiei.

„După foarte mulți ani, reîncep ședințele de terapie pentru că în ultima vreme m-au copleșit un pic toate stările de spaimă, de anxietate și de frică.

Cu tot ce am trecut cu mama și am nevoie să reîncep terapia, iar de astăzi ma duc la sedințe. Merg la doctorul la care am fost și acum 15 ani, când am mai făcut terapie și m-a ajutat foarte mult și mă gândeam să vorbim un pic despre asta și să ma întrebați tot ce vreți legat de depresie, anxietate și terapie', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton