Cine este Liviu Teodorescu. S-a căsătorit cu iubita din liceu

 Laciu Andreea
.

Cine este Liviu Teodorescu. A cunoscut faima națională datorită participării de la Vocea României, dar și datorită rolului jucat în serialul Pariu cu viața, de la Pro TV, când a făcut parte din LaLa Band. Din același grup s-au lansat ulterior nume ca Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu, Alina Eremia, Dorian Popa, Dima Trofim și mulți alții din showbiz.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, compozitori și actori de la noi, din tânăra generație. Un talent fabulos, a impresionat atât cu melodiile, cât și cu aparițiile de la televizor. Indiferent dacă a jucat în seriale sau a apărut în calitate de concurent în emisiuni precum „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, i-a cucerit de fiecare dată pe cei care l-au urmărit.

cine-este-liviu-teodorescu-6cine-este-liviu-teodorescu-6

Cine este Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu este un cântăreț, compozitor și actor român. S-a născut la data de 12 iulie 1992, la București. Are 30 de ani și este zodia Rac. În perioada 2011-2013, a făcut parte din Lala Band. Mai are un frate pe nume Matei Teodorescu și se pozează adesea împreună cu mama lui, pe rețelele de socializare.

Cine este Liviu Teodorescu. Se iubește cu actuala lui soție, Iulia, încă din liceu. După zece ani de relație, în 2021, s-au decis să se căsătorească în mod oficial. Alături le-au fost cei mai dragi oameni.

Citește și: Liviu Teodorescu s-a însurat cu iubita din liceu! Primele fotografii de la cununia civilă

Citește și: De ce are Regele Charles al III-lea mereu mâinile umflate și roșii. Ce boală ar avea

Citește și: Liviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit religios! Primele imagini de la nuntă

Citește și: Nea Mărin a fost operat de apendicită. Cum se simte acum: „O veste bună și una rea…”

Își dorește să devină tată

Cine este Liviu Teodorescu. După nuntă, cântărețul a dezvăluit că își doresștee să devină și tătic.

„Da, suntem în proces de creație. Dacă se întâmplă, e foarte bine! Eu abia aștept. Sunt fiert! Abia aștept. Eu sunt cum sunt, îmi văd de treaba mea, îmi place să fiu disciplinat, să merg la studio, la concerte. Pentru mine, este fix la fel. Nu cred că este ceva diferit.

Nu am cerut-o doar pentru că așa se face. Am vrut să trăim momentul ăsta și să ne bucurăm de el. Nu a fost o presiune. A fost o decizie de-a noastră ca să fim romantici până la capăt‘, a mărturisit Liviu Teodorescu, în cadrul emisiunii ‘Duet cu Alexandra Ungureanu’, de pe canalul de YouTube theXclusive.

Și-a cerut iubita în căsătorie de ziua ei

Cine este Liviu Teodorescu. Și-a dorit să îi facă o surpriză frumoasă, iar totul a decurs exact așa cum și-a dorit. A pregătit momentul atât de special în detaliu, iar la final a primit un „Da!” din tot sufletul, din partea iubitei sale.

„Am cerut-o pe @iulialu în căsătorie. Azi e ziua ei. La Mulți Aaaani! Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul. Stați până la final, o să vedeți că la un moment dat s-a prins din versuri ce se întâmplă, dar nu prea i-a venit să creadă. Te iubesc, @iulialu. Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult”, a scris Liviu Teodorescu la acel moment.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton