De ce poartă Denise Rifai mereu haine negre, la emisiune: „Această non-culoare...”

 Miniosu Alexandra
.

Denise Rifai a dezvăluit, în sfârșit, de ce poartă mereu negru la emisiunea ei de la Kanal D. Prezentatoarea show-ului „40 de întrebări cu Denise Rifai' a primit deseori această întrebare, însă abia acum a formulat un răspuns amplu, pentru a nu mai lăsa loc de interpretări. Totodată, ea a precizat că își schimbă foarte rar parfumul, odată la 10-15 ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Denise Rifai a spus de ce poartă mereu negru la emisiunea pe care o prezintă la Kanal D. Gazda show-ului „40 de întrebări cu Denise Rifai' știe că aceasta e una dintre cele mai mari curiozități ale fanilor ei, astfel că a decis să dezvăluie „misterul'. Răspunsul ei a fost oferit în cadrul unui interviu amplu, în care a abordat mai multe subiecte.

denise-rifai-negru-1denise-rifai-negru-1

Denise Rifai e una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Telespectatorii emisiunii sale de la Kanal D au observat, de-a lungul timpului, că vedeta se îmbracă mereu în negru în cadrul show-ului. Acest detaliu a stârnit un val de reacții în rândul oamenilor, mulți întrebându-se care este motivul. Astfel, prezentatoarea a rupt acum tăcerea.

Citește și: Dan Negru, totul despre relația cu Denise Rifai după „40 de întrebări' și de când sunt colegi:„Sincer, i-am spus și ei, o văd…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a prezentatoarei Denise Rifai:”Dacă mă voi mărita…”

Citește și: Prima imagine cu fiica lui Cristiano Ronaldo, după ce fratele ei geamăn a murit la naștere:„Acum este momentul să…'

Citește și: Când revine Laura Cosoi în televiziune:”În momentul acesta, am o ofertă”

De ce poartă Denise Rifai mereu negru la emisiune

Prezentatoarea de la Kanal D a mărturisit că poartă negru la absolut toate edițiile pe care le realizează pentru că asta ține de formatul show-ului „40 de întrebări cu Denise Rifai'. Fiind mereu îmbrăcată astfel, spune ea, imaginea ei nu se schimbă prea mult.

„Sunt foarte mulți cei care mă întrebă și poate nu am apucat să răspund suficient. Această non-culoare, negru, este cea pe care o port la absolut toate emisiunile pe care le realizez pentru că așa ține de formatul „40 de întrebări…”.

Imaginea mea să nu se schimbe prea mult, independent de faptul că emisiunea capătă noi și noi valențe cu fiecare invitat pe care îl am în față. Eu rămân aceeași îmbrăcată în negru, nimic nu se schimbă, poate doar coafura și bijuteriile. Este parte integrantă a formatului nostru', a spus Denise Rifai pentru kanald.ro.

„Toată viața mea am purtat același parfum'

De asemenea, alegerea bijuteriilor și a parfumului reprezintă un lucru foarte important pentru Denise Rifai. Toate acestea contribuie la misterul în care e învăluită imaginea ei. Vedeta adoră trandafirii, dar cel mai mult îi place parfumul de trandafir. Aceasta a mărturisit că nu-și schimbă des parfumul, ci la distanță de 10-15 ani.

„Toată viața mea am purtat același parfum în funcție de etapa din viață mea. Sunt o tipa clasica, conservatoare și sunt obișnuită să port aceleași lucruri mereu, mă identific foarte bine în respectiva fază și cred că rămâi mult mai ușor în mintea cuiva la nivel de mesaj prin ceea ce vrei să transmiți tu. Daca te vede la fel, daca mirosul este același daca imaginea este aceeași.

O etapă în viață mea, am purtat un singur parfum și am avut o perioadă de 1-2 ani în care am testat și nu îmi venea să cred că nu mă mai regăseam în primul parfum. Am purtat mai mult de 10-15 ani un parfum, apoi am avut 1-2 de căutări până l-am găsit pe cel de-al doilea. Ambele au în compoziție trandafir. Caut mereu trandafirul. Iubesc foarte mult aceste flori', a explicat ea.

Ce fel de bijuterii preferă vedeta

Cât despre bijuterii, acestea trebuie să fie prețioase, fie că ne referim la aur, diamante sau alte pietre. Denise Rifai recunoaște predilecția spre cele musulmane și, spune ea, prețul nu reprezintă neapărat un criteriu, ci mai mult valoarea sentimentală.

„Îmi plac bijuteriile, îmi place aurul, îmi plac diamantele, îmi plac pietrele. Îmi place tot ce este frumos pe gustul meu. Fiecare piesă pe care am cumpărat-o, am primit-o, am găsit-o în cutia de bijuterii a mamei, este pentru mine foarte importantă.

Am bijuterii care sunt foarte arăbești în esența lor și ele sunt preferatele mele, dar pentru mine, eu fiind foarte atentă cu ce mă înconjoară se traduce cumva și nu în bani, într-un film foarte frumos, „Hors de prix.” Este un film al cărui mesaj este că nu totul este despre bani și preț', a mai spus vedeta.

Prezentatoarea de la Kanal D are rădăcini musulmane

Deși are fani în toată țara, puțini știu că Denise Rifari are rădăcini musulmane. Referitor la acest subiect, ea a spus că: „Lumea arabă e atat de importantă pentru mine…'.

De asemenea, Denise Rifai se descrie drept o ființă solară. Iubește soarele, dar și marea, în egală măsură. Ba chiar s-ar muta la mare.

„M-aș muta la mare. E atât de frumos să te trezești să vezi marea.

Pe unde prind o raza de soare, mă închin soarelui, îl iubesc și îl salut. Am o relație aparte cu soarele', a mai mărturisit prezentatoarea de la Kanal D.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton