De ce nu și-a lăsat Claudia Pătrășcanu copiii în vacanță cu Gabi Bădălău: „Nu a anunțat pe nimeni”

 Ifrim Georgiana
.

De ce nu și-a lăsat Claudia Pătrășcanu copiii în vacanță cu Gabi Bădălău. În urmă cu câteva zile, afaceristul a acuzat-o pe Claudia Pătrășcanu că nu îl lasă să-și ia copiii într-o vacanță în Turcia și în Franța. Acum, cântăreața a oferit lămuriri pe marginea acestui subiect. Iată ce declarații a făcut!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

De câțiva ani, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în plin proces de divorț. Recent, cei doi au avut un alt motiv de ceartă. Se pare că omul de afaceri își dorește ca, în timpul său legal de a sta cu copiii, să-i ia pe cei mici într-o vacanță în Turcia și în Franța. Claudia Pătrășcanu ar fi refuzat ca fostul ei soț să scoată copiii afară din țară. Într-o emisiune televizată, aceasta a explicat întreaga situație, susținând că fostul ei partener nu a respectat ziua în care trebuia să-i ia pe cei mici.

claudia-1claudia-1

De ce nu și-a lăsat Claudia Pătrășcanu copiii în vacanță cu Gabi Bădălău. Artista a declarat că tatăl copiilor ei a „înțeles greșeala pe care a făcut-o' și a explicat de la ce a pornit ultimul conflict cu acesta.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a cerut ordin de restricție împotriva bărbatului care-i este șofer lui Gabi Bădălău: „Sunt…”

Citește și: Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că vrea să-i întoarcă pe copii împotriva ei:”Le spune că sunt cea mai rea mamă de pe Pământ”

Citește și: Augusta Lazarov, vacanță de vis cu familia, în Grecia.Cum arată acum fiul vedetei

Citește și: Ștefan Stan, acuzații grave la adresa Eurovision:„N-aș mai merge. Se știu că se fac manevre'

De ce nu și-a lăsat Claudia Pătrășcanu copiii în vacanță cu Gabi Bădălău

Gabi Bădălău a susținut că artista nu l-ar fi lăsat să-și vadă băieții, așa cum era programat. Acum, Claudia Pătrășcanu a clarificat neînțelegerea, susținând că afaceristul nu ar fi respectat ziua în care trebuia să vină să ia copiii.

„Mi-aș fi dorit ca el să fie foarte matur, să fie un bărbat echilibrat, mai ales că avem doi băieți și băieții în general au nevoie de un exemplu patern în viața lor. (…) Gabi trebuia să vină să-i ia pe cei mici pe data de 15. A spus că nu vrea să vină pe 15 și că el vine pe 18 – era vorba de această vacanță de două săptămâni, de vară – și nu a venit nici pe 18, ci a venit pe 17.

Nu a anunțat pe nimeni, a venit când a vrut el, și pe 17 așa s-a nimerit (…) să plecăm în Munții Dobrogei. M-am trezit pe 17 că mă sună poliția. M-am și speriat, nu știam ce se întâmplă. (…) Într-un final m-am întors cu copii și s-au rezolvat toate lucrurile. Gabi a înțeles greșeala pe care el a făcut-o și cred că a fost destul de tardiv, pentru că el se grăbește să scrie mesaje, să acuze, să arunce cu nămol …', a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

„Am avut o discuție cu Gabi'

După întoarcerea din Munții Dobrogei, Claudia Pătrășcanu a susținut că cei doi copii erau obosiți, motiv pentru care nu și-ar mai fi dorit să meargă în vacanță cu tatăl lor.

„Au spus că ei sunt foarte obosiți. Este vorba de doi copii, care sunt mici și nu fac față unui program haotic, matur. (…) Am avut o discuție cu Gabi, i-am spus ceea ce au spus cei mici și că vor să petreacă cu tatăl lor la Bolintin. Au vrut să petreacă, dar să nu mai meargă în vacanță. (…) Am vorbit cu Gabi, Gabi nu a înțeles. De multe ori simt că nu am cu cine să vorbesc. (…) Cred că mai presus de orice sunt ambițiile și orgoliile la Gabi. (…) Atunci a făcut această ordonanță prezidențială', a mai explicat artista.

Sursa foto: Facebook & Arhivă Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton