Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, este gravidă a doua oară: „Este mult așteptat. Nu am…”

 Borcilă Andreea
.

Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, este gravidă a doua oară. Tânăra este în culmea fericirii și a împărtășit marea veste cu fanii ei de pe rețelele sociale. După ce s-au mutat în casă nouă, cuplul și-a extins familia. Iată ce a declarat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Ileana Sterp, sora cântărețului de muzică de petrecere, Culiță Sterp, va deveni mamă pentru a doua oară. Tânăra trăiește o frumoasă poveste de iubire cu afaceristul Daniel Aloman și mai au împreună o fetiță. Acum, părinții sunt în al nouălea cer!

ileana-sterp-9ileana-sterp-9

Ileana Sterp și soțul ei se pregătesc să devină din nou părinți. Sora lui Culiță Sterp a dat vestea cea mare pe rețelele sociale, postând alături de un mesaj emoționant.

Citește și: Cine este Ileana Aloman, sora lui Culiță Sterp.Este căsătorită și are o fetiță

Citește și: Prima imagine cu nepoata lui Culiță Sterp.Ileana, sora lui, e mamă pentru prima oară

Citește și: Cum a început povestea de iubire dintre Alexandra Velniciuc și soțul ei:”O detestam…”

Citește și: Ce spune Tudor Chirilă despre intrarea în politică:„Nu sunt neapărat egoist, dar…' / EXCLUSIV

Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, este gravidă a doua oară

Ileana Sterp le-a dat vestea cea mare fanilor de pe rețelele sociale, anunțându-i că va deveni mamă pentru a doua oară. Primul lor copil, o fetiță, a apărut pe lume în primăvara anului trecut. Tot în 2021, familia s-a mutat în casă nouă, mai exact o vilă cu două etaje.

„Domnul fie cu tine, Fața Lui să lumineze mereu ființa ta, să-ți umple viața cu Pacea Sa. Suntem cu toții în extaz de fericire, Dumnezeu a lucrat minunat din nou în viața noastră. Bebe nr. 2 este muuuult așteptat. Nu am cuvinte să exprim tot ce simt', a scris Ileana Sterp, pe Instagram.

Ileana Sterp s-a mutat într-o vilă alături de soț și de fetiță

Locuința are mai multe camere, o terasă și o curte interioară foarte spațioasă. În plus, vila are și o mansardă destul de mare. Atât ea, cât și afaceristul au muncit cot la cot pentru a-și vedea visul împlinit. Vila are două etaje, dar și o suprafață totală de 240 de metri pătrați.

„Vreau să vă arat o mică parte din noua noastră locuință. Suntem pe ultima sută de metri și se finalizează lucrările cu mobilierul și se fac ultimele retușuri.

Noi sperăm să fie gata de Crăciun. Mai sunt multe chestii de făcut, dar le vom termina într-un final. 

Am luat și bradul, sperăm să îl impodobim aici acasă. Ușile i-au cam dat bătăi de cap domnului care le-a făcut', a spus ea, pe rețelele sociale, înainte să se mute în noua casă.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton