Detalii neștiute din viața Prințesei Diana. De ce nu mai voia să se mărite cu Prințul Charles

 Dumba Gabriela
.

Prințesa Diana a generat o situația nemaiîntâlnită atunci când a declarat la BBC că în mariajul ei erau trei persoane. Mai târziu, „Prințesa Inimilor” a recunoscut că motivul principal al divorțului a fost infidelitatea Prințului de Wales. Peste ani aflăm că, Diana, nici măcar nu mai voia să se mărite cu Charles, dar n-a mai putut da înapoi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Într-o serie de înregitrări publicate în trecut, prinţesa dezvăluia că Charles i-a spus că „nu pot fi singurul Prinţ de Wales care să nu aibă amantă'. Cu adevărat surprinzător a fost răspunsul Reginei Elisabeta a II-a atunci când Diana i s-a confesat cu privire la infidelitatea soțului ei.

1995-princess-diana-prince-charles-william-harry1995-princess-diana-prince-charles-william-harry


„M-am dus la ea, plângând şi am întrebat-o ce să fac', a povestit Diana. Însă nu i-a dat răspunsul aşteptat, ci a rostit patru cuvinte: „Charles nu are vindecare'.

Recent, un apropiat al Prințesei Diana a venit să confirme această situație și a dezvăluit că aceasta n-ar mai fi vrut de la bun început să se mărite cu Charles când și-a dat seama ce fel de bărbat este.

Astrologul Prințesei Diana, Penny Thornton, cel care a și dezvăluit de ce aceasta nu și-ar mai fi dorit să se mărite cu Prințul Charles. În 'The Diana Interview: Revenge of a Princess', astrologul a făcut mărturisiri șocante.

„Unul dintre cele mai șocante lucruri pe care Diana mi le-a zis a fost faptul că, cu o seară înainte de nuntă, Charles i-a spus că nu o iubește. Cred că el nu a vrut să meargă la nuntă pe o premisă falsă. A fost devastator pentru Diana. Nu a vrut să participe la nuntă în acel moment. S-a gândit să nu meargă la nuntă', a spus astrologul, potrivit Verdict.

Citește și: În ce film urma Prințesa Diana să joace înainte de a muri. Kevin Costner a dezvăluit totul!

Citește și: Detalii uluitoare ies la iveală despre relaţia dintre Prinţesa Diana şi Prinţul Charles: S-a aruncat pe scări, gravidă fiind!

Citește și: Ce s-a întâmplat cu unicul supraviețuitor al accidentului în care a murit Prințesa Diana. Bodyguard-ului i-a fost reconstituită fața din 150 de piese de titan!

Charles și Lady Di au divorțat cu un an înainte de moartea ei

Charles și Lady Di au divorțat în 1996, cu un an înainte ca Diana să moară, și împărțeau custodia copiilor lor, prințul William și prințul Harry, care aveau doar, 15 ani, și respectiv, 12 ani, când mama lor a murit în teribilul accident de mașină.

Cine a fost tot timpul marea iubire a Prințului Charles

Charles s-a căsătorit cu Camilla Parker, în 2005, și de atunci sunt de nedespărțit, ei celebrând recent 15 ani de la căsnicie. Însă, nu ea ar fi fost marea iubire a Prințului, ci Dale Tryon, soția Lordui Anthony Tryon, unul dintre cei mai buni prieteni ai Prințului.

La rândul ei, și Dale a fost îndrăgostită de Charles, atât de amorezată încât și-a botezat și băiatul cu numele moștenitorului coroanei britanice. Aceasta a murit în anul 1997, la trei luni de la moartea Prințesei Diana.

„Acest lucru nu a fost niciodată dovedit, iar Tryon a negat întotdeauna zvonurile, mai ales că Charles împărţea momente de romantism şi cu Camilla', a completat o sursă din anturajul familiei regale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton