Îl mai ții minte pe Dan Bordeianu? Cum arată și cu ce se ocupă acum celebrul actor de telenovele

 Lupescu Anca
.

Dan Bordeianu a cucerit inimile femeilor odată cu telenovela Numai Iubirea, în care a jucat alături de Adela Popescu. Totuși, la mulți ani după succesul serialului, cu toate că partenera lui de la acea vreme a rămas în actorie și a avut câteva proiecte importante, Dan Bordeianu s-a retras.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

El a renunțat la actorie și s-a retras în afara Bucureștiului, alături de familia sa. În plus, în perioada pandemiei, el a meșterit la casa pe care a primit-o moștenire.

Fostul iubit al Adelei Popescu, Dan Bordeianu, are 44 de ani și s-a mutat departe de agitația din București, alături de familia sa. Acesta locuiește împreună cu soția sa, Teodora și fiica lor, Maria în casa din comuna Brănești, județul Ilfov. Locuința a fost construită de tatăl actorului, iar după decesul acestuia, Dan Bordeianu a refuzat să o vândă.

images-3-3images-3-3

„Acolo e casa, acolo locuim. Cu fabuloasa mea soţie, Teo­dora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai re­laxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel – şi el salvat de la moarte precum lemnele mele. Îmi pla­ce casa noastră de la Brăneşti. A fost ini­ţial cons­truită de tata, între 1980 şi 1990. Încet, piatră cu piatră. Tata s-a stins în 1997, dar eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi ma­ma parcă asta vo­iau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând.

Cu banii de student am început să reno­vez casa, iar când lucram în televiziune, chiar mi-a mers mai bine şi am putut să o pun la punct. Apoi am hotărât să mă mut în ea, am mărit-o treptat, m-am jucat cu arhitectura, cu designul, iar azi încă tot nu mă satur să mă uit în jur şi să mă minunez. Îmi place. Sunt foarte norocos', a declarat actorul.  

Dan Bordeianu s-a căsătorit în secret cu Teodora

Actorul s-a căsătorit în mare secret cu Teodora, în 2015. Cei doi au o relație încă de jumătatea anului 2012, iar evenimentul lor a fost unul discret.

Cei doi au organizat o ceremonie restrânsă, la care au luat parte doar prietenii apropiați și familia. Petrecerea a avut loc la un restaurant de pe malul lacului Cernica, într-un decor de vis. Mireasa a purtat o rochie albă, din tulle.

Citește și: Larisa Drăgulescu a fost cerută în căsătorie! „Am fost foarte șocată.I-am zis DA din prima'

Citește și: Larisa și Marian Drăgulescu s-au împăcat la 11 ani de la divorț.Ce i-a unit pe cei doi acum

Citește și: Cum și-a cunoscut Costi Diță soția și cum a cerut-o în căsătorie:„Am avut senzația că am deranjat-o’ / EXCLUSIV

Am vrut o nuntă în termenii noștri, fără tam-tam, presă și nebunii și așa ne-a și ieșit. A fost în familie, un eveniment discret și atât. Nu am simțit nevoia să folosesc căsătoria noastră ca un material de PR. (…) Petrecerea a avut loc la un restaurant amplasat pe malul lacului Cernica. După nuntă am avut o săptămână de miere și am fugit într-o zonă caldă', a mărturisit Dan Bordeianu, atunci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton