De ce nu mai apare Jador la Survivor. Decizia luată de Kanal D și de medicii Faimosului

 Dumba Gabriela
.

De ce nu mai apare Jador la Survivor? Toată lumea se întreabă ce a pățit Faimosul și de ce lipsește din competiția Survivor, iar fanii sunt foarte îngrijorați pentru sănătatea lui. După o perioadă în care s-au analizat toate riscurile, Kanal D și medicii care îl ajută pe Jador să se recupereze după accidentarea la genunchi au luat o decizie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Jador a pus pe toată lumea pe jar și fanii Survivor au așteptat cu sufletul la gură vești despre Faimos. Mulți au crezut că manelistul va părăsi show-ul din Dominicană, în urma accidentării la genunchi și au trimis sute de mesaje pe conturile dedicate Survivor pentru a întreba ce s-a întâmpla cu Jador.

ce-se-intampla-cu-jadorce-se-intampla-cu-jador

Al doilea joc de imunitate al săptămânii a fost câștigat de către Războinici, în ediția transmisă sâmbătă, pe 13 martie. Însă, Jador nu a putut fi văzut și el la aceste dezbateri ample din echipa roșie, de unde a lipsit cu desăvârșire. Înaintea accidentării la genunchi, de pe 5 martie, Jador s-a mai lovit și la spate și fanii au crezut că va fi eliminat de la Survivor, din cauza problemelor de sănătate.

De ce nu mai apare Jador la Survivor

Faimosul a început atunci să urle de durere și a mărturisit că nu își dorește să fie văzut în asemenea ipostaze de către mama lui. Musty i-a strigat de pe margine să nu mai joace teatru, dar medicii care l-au consultat pe Jador au confirmat că problemele există.

Lasă-mă un pic întins, că mor, simt o presiune acolo. (…) Aoleu, dacă vede mama, plânge. Mamă, ce m-am speriat! Ce m-am speriat, am zis că gata, mi-am rupt piciorul, plec acasă. Nici că nu plec, băi. Nici fără picioare nu plec acasă', a susținut atunci Jador.

Citește și: Jador, la un pas să fie eliminat de la Survivor după accidentare:'L-am rupt, plec acasă'

Citește și: Majda de la Survivor a avut 90 de kilograme.Cum arăta atunci și cum a reușit să slăbească

Citește și: Culiță Sterp o vrea eliminată pe Elena Marin de la Survivor.„Îl mângâia pe picioruș pe Jador

Citește și: Jador, mesaj dur pentru Faimoși, la Survivor:’E multă ură între noi!’ Ce acuzații le-a adus colegilor

Când se întoarce Jador la Survivor

După ce au analizat pe toate părțile situația lui Jador, atât producătorii emisiunii de la Kanal D, cât și medicii care au grijă de Jador au decis ce se va întâmpla cu Faimosul.

În gala eliminatorie din 14 martie, prezentatorul Dan Pavel a făcut anunțul în ceea ce privește viitorul lui Ionuț Dumitrache, alias Jador. Potrivit acestuia, artistul este acum în afara oricărui pericol și este apt să se întoarcă alături de colegii lui, astfel că la următorul joc de recompensă acesta va reintra pe teren.

Prezentatorul Survivor România a declarat că manelistul se poate întoarce liniștit. Reîncorporarea lui în echipa Faimoșilor se va produce în ediția de joi, 18 martie 2021, potrivit fanatik.ro.

Cine a mai părăsit Survivor din cauza accidentărilor

Show-ul de la Kanal D este o adevărată provocare pentru participanți, puțini fiind cei care să reziste condițiilor vitrege și traseelor dificile. Accidentările le pot pune în pericol integritatea fizică, unii concurenți din edițiile anterioare Survivor și Exatlon având nevoie inclusiv de intervenții chirurgicale pentru a se recupera.

Lucian de la Războinici își tratează și astăzi piciorul, iar Alexandra Stan este o altă concurentă care a trebuit să plece din Republica Dominicană tot din cauza unor probleme medicale.

Și Roxana Nemeș s-a simțit rău, iar în aceste momente este atent supravegheată de doctorii din Dominicană.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton