De ce nu a mai făcut Jojo al treilea copil: „Mie îmi plac familiile mari, numai că...”

 Ifrim Georgiana
.

De ce nu a mai făcut Jojo al treilea copil. Cătălina Alexandra Grama, cunoscută sub numele de Jojo, are o carieră de succes și o familie împlinită. Frumoasa actriță a mărturisit că dintotdeauna și-a imaginat un viitor cu o familie mare, însă a fost nevoită să renunțe la acest vis. Iată ce a declarat aceasta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

De ce nu a mai făcut Jojo al treilea copil. De 8 ani, Jojo și Paul Ipate trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Zora, în vârstă de 5 ani. Blondina mai are un fiu din căsnicia anterioară, Achim, în vârstă de 11 ani. Într-un interviu recent, actrița din serialul „Clanul', a dezvăluit de ce nu a mai făcut al treilea copil. Aceasta a mărturistit că, în perioada dinaintea pandemiei, se gândea serios la ideea de a-și extinde familia, însă, în urma unei discuții cu mama sa, a hotărât să abandoneze acest plan.

jojo-1jojo-1

De ce nu a mai făcut Jojo al treilea copil. Frumoasa actriță se poate declara împlinită pe toate planurile. Aceasta se bucură din plin de momentele petrecute în familie și a recunoscut, recent, că i-ar fi plăcut să aibă 4 copii.

Citește și: De ce a renunțat Jojo la muzică. Ce i-a spus Monica Anghel:”Îmi râcâie…”

Citește și: Cum l-a ajutat Jojo pe Paul Ipate să nu cadă în depresie:„Am băut mult de oftică, de nervi, de…'

Citește și: Drama Simonei Săndulescu, artista care s-a sinucis în Lacul Morii. A trecut printr-un divorț dureros și a apelat la terapie:”10 ani de zile a fost tocată…”

Citește și: Mioara Roman a ajuns de urgență la spital! Oana Roman:”Doctorii ne-au spus că a avut un înger și…”

De ce nu a mai făcut Jojo al treilea copil

De ce nu a mai făcut Jojo al treilea copil. Cătălina Grama a recunoscut că, dintotdeauna, și-a dorit o familie numeroasă. În prezent, mama sa este cea care o ajută cu creșterea celor doi copii, iar venirea pe lume a unui nou-născut ar complica destul demult situația.

„Înainte de pandemie pe la 38-39 de ani, am vrut să o iau de la capăt. Aveam proiecte de teatru și am zis că e o perioadă bună acum, mie îmi plac familiile mari. Eu am suferit pentru că am fost singurul copil la părinți. Aș fi făcut și vreo 4 copii, crede-mă, numai că e puțin dificil ca și artist și mai ales să fii artistul femeie – mamă, să îți iei mereu atâta pauză. Dar eu aș fi vrut și 4 copii. Mama a mai obosit și a zis: Măi, mamă, gândește-te bine că nu mai pot!' Și atunci am lăsat-o baltă după perioada asta', a declarat Cătălina Grama pentru Impact.ro.

„Noi suntem foarte cinstiți cu copiii noștri'

Jojo și Paul Ipate au sărbătorit, recent, o ani de relație. Într-un interviu mai vechi, Jojo a mărturisit că în educația copiilor ei pune mare accent pe sinceritate și le-a vorbit copiilor ei despre ideea de căsătorie.

„Noi suntem OK cu defectele noastre, avem și simțul umorului, și ne și amuzăm să le scoatem în evidență, și facem și autoironie pe tema asta.

Și copiii au înțeles foarte clar asta. Noi suntem foarte cinstiți cu copiii noștri și le spunem exact cum stau lucrurile. Au înțeles perfect diferența. Pentru noi, primordial este să fii căsătorit cu sufletul și apoi decizi dacă vrei să fii și în acte. Dacă ești căsătorit cu sufletul, relația va funcționa și cu, și fără acte', a declarat Jojo potrivit Viva!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton