De ce a lipsit Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani: „Era necesar să...”. Irisha a înlocuit-o

 Ifrim Georgiana
.

De ce a lipsit Ramona Olaru de la „Neatza cu Răzvan și Dani'. În ediția de astăzi a emisiunii, asistenta TV nu a fost prezentă în platoul de filmare și a fost înlocuită de o altă vedetă din lumea mondenă. Iată motivul pentru care aceasta a lipsit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a lipsit Ramona Olaru de la „Neatza cu Răzvan și Dani'. Din anul 2019, Ramona Olaru este asistentă la „Neatza cu Răzvan și Dani' și se înțelege de minune cu ce doi colegi de platou. S-a adaptat rapid după ce a înlocuit-o pe Flavia și este foarte apreciată și de public. Înainte de a face parte din echipa matinalului, Ramona Olaru a lucrat la „Prietenii de la 11′, o altă emisiune de la Antena 1, care a fost ulterior scoasă din grilă.

ra-1ra-1

În ediția din această dimineață, asistenta TV nu a fost prezentă în cadrul emisiunii, iar telespectatorii s-au întrebat ce s-a întâmplat. Ei bine, în aceste momente, blondina nu se află în țară, fiind plecată într-o escapadă romantică cu iubitul ei, Cătălin Cazacu. Cei doi petrec câteva momente de relaxare și distracție în străinătate, lucru care se poate observa în imaginile publicate de asistenta TV pe rețelele de socializare.

Citește și: Cătălin Cazacu, criticat de mama fiului său, după ce a cerut-o pe Ramona Olaru:„Andrei s-a săturat să tot cunoască altă și altă prietenă a lui tata'

Citește și: Cătălin Cazacu, adevărul despre certurile cu Ramona Olaru:”Nu vrem să părem familia și nici cuplul perfect”

Citește și: Theo Rose, declarații surprinzătoare despre relația cu Anghel Damian:„Să nu se facă o comparaţie greșită'

Citește și: Lidia Buble a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Artista a izbucnit în plâns:”Am fost om cu toată lumea și…”

De ce a lipsit Ramona Olaru de la „Neatza cu Răzvan și Dani'

În aceste momente, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au parte de o vacanță romantică în Bari, acesta fiind motivul pentru care asistenta TV lipsește de la „Neatza cu Răzvan și Dani'. Pe rețelele de socializare, aceasta a postat mai multe imagini cu peisajele de vis de care se bucură. Cei doi sunt adepții călătoriilor, iar vara aceasta au bifat mai multe destinații inedite.

„Am prins cel mai frumos apus! Era necesar să pun mai multe poze!', a scris asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani' pe Instagram.

În luna august, aceștia au fost și în Grecia, acolo unde Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Aceștia au mers în Mykonos, alături de alți prieteni, iar momentul emoționant a avut loc într-un cadru de vis.

Cine a înlocuit-o pe Ramona Olaru

Ramona Olaru a fost înlocuită temporar de Irisha, o cunoscută artistă. Aceasta nu este străină de lumina reflectoarelor, participând, de-a lungul anilor, la mai multe emisiuni televizate. Între acaestea se numără și „Bravo, ai stil! Celebrities', „Survivor România' și „Splash! Vedete la apă'.

Tânăra a devenit cunoscută după ce a participat în sezonul 5, la Bravo, ai stil! A făcut furori cu apariția sa din Marea Finală, ținutele ei fiind extrem de apreciate de-a lungul sezonului. A ocupat locul trei în competiție, iar Raluca Bădulescu a ținut să-i aprecize ținutele.

A absolvit Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chișinău, apoi a urmat o școală de stiliști în România, dar și una în America.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton