Răsturnare de situație în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Decizia luată după 2 ani de anchetă: „Tribunalul...”

 Oana Pantazi
.

Răsturnare de situație în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. La finele anului 2020, la 7 luni după ce ar fi căzut pe scări și a intrat în comă, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a încetat din viață. Recent, magistrații au luat o decizie neașteptată privind dosarul controversatei morți a artistei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Răsturnare de situație în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Maria Macsim Nicoară s-a stins din viață în noaptea de 23 spre 24 decembrie 2020, după șapte luni de chin și, mai mult, a suferit și numeroase leziuni cerebrale. Deși inițial s-a spus că soprana a fost victima unui accident casnic, cazul Mariei Macsim Nicoară încă nu a fost pe deplin elucidat. Chiar dacă la proces a reieșit că decesul acesteia ar fi fost cauzat de căderea pe scări, oamenii legii au deschis o anchetă, existând suspiciuni în privința soțului mezzosopranei, aflat la momentul tragediei în locuință. Acum, dosarul morții artistei a fost oprit de la judecată. Iată care sunt motivele!

codrin-nicoara-si-maria-macsim-nicoara-opera-iasicodrin-nicoara-si-maria-macsim-nicoara-opera-iasi

Răsturnare de situație în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

La vremea respectivă, a fost deschis dosar pe numele lui Codrin Nicoară, însă acesta a ajuns în fața magistraților doar pentru acuzația de lăsare fără ajutor a unei persoane aflată în primejdie, neexistând probe suficiente. Susținând că este vorba despre un caz de violență în familie, rudele artistei au cerut ca pianistul Codrin Nicoară să fie cercetat pentru omor, ceea ce s-a și întâmplat.

Citește și: Lidia Buble a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Artista a izbucnit în plâns: „Am fost om cu toată lumea și…”

Citește și: Cum se înțeleg băieții Adrianei Bahmuțeanu cu fiul logodnicului mamei lor:„Au meșterit împreună prin casă. L-a pus pe Maxi să…’

Citește și: Amna e hărțuită de un bărbat pe internet.Artista primește zeci de mesaje de la un necunoscut: „M-a disperat'

Citește și: Alec Baldwin a ajuns la o înțelegere cu familia femeii pe care a împușcat-o mortal la filmări.Ce va primi soțul Halynei Hutchins

La doi ani de la deschiderea anchetei, dosarul morții Mariei Macsim Nicoară a fost însă oprit de la judecată, cercetările fiind reluate de la zero. Motivul? Deoarece judecătorii au conchis că este nevoie de o nouă cercetare pentru încadrarea corectă a faptelor, anchetatorii trebuie să reia ancheta începută cu mai bine de doi ani în urmă, pentru a stabili faptele pentru care va fi cercetat soțul mezzosopranei, notează Gândul.

Colegul meu a găsit o soluție și dosarul dumnealui, printr-o încheiere, a plecat la Tribunal, apreciind faptul că, fiind redeschisă urmărirea penală pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și complicitate la omor, Tribunalul trebuie să facă cercetări și să vadă care este infracțiunea corectă pentru care ar trebui să fie cercetat domnul Nicoară',  a spus Cristina Vîlcu, judecător la secția penală a Judecătoriei Iași.

Moartea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, sub semnul întrebării

Cu toate că, inițial, decesul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a fost încadrat ca accident casnic, opiniile specialiștilor au contrazis această ipoteză. Profilerul FBI Mihaela Brooks și avocatul Artin Sarchizian au dat detalii șocante despre ce s-ar fi petrecut înaintea morții artistei. Aceștia au susținut că anchetatorii de la Iași ar fi făcut o serie de greșeli și că mezzosoprana ar fi fost, de fapt, ucisă de soțul ei.

Chiar dacă autopsia și datele adunate de anchetatori conduc către altceva, lucrurile ar fi stat, de fapt, cu totul altfel. Profilerul FBI Mihaela Brooks și avocatul Artin Sarchizian au dat detalii șocante despre ce s-a petrecut înaintea morții artistei. Mihaela Brooks consideră că rănile suferite la cap de către artistă nu ar proveni de la accident, ci că ar fi rezultatul unei crime cu sânge rece.

,,Despre expertizele medico-legale îmi permit eu să spun că avem expertize ale unor oameni de știință în domeniu pe care nimeni nu le poate contrazice, științific vorbesc. Tot ceea ce face la cazul acesta și la fiecare caz în parte este pe bază de știință. Ceea ce avem este cu totul în favoarea noastră și eu, personal, spun că mezzosoprana nu a avut niciun accident, a fost ucisă cu sânge rece!

Și apropo de această ucidere, prima dată când am preluat dosarul expresia mea a fost: ‘capul ei minge de fotbal. Un alt specialist, nu am voie să dau numele lor, a spus: ‘creierul ei a fost făcut șnițel, un alt expert, care este la caz, a spus că ‘a bătut-o până nu s-a mai putut, până a obosit’, a spus Mihaela Brooks, conform Spynews.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton