De ce și-a lăsat Gheorghe Gheorghiu soția în America, după nuntă. El își petrece vara în România: "Am avut câteva..."

 Dumba Gabriela
.

De ce și-a lăsat Gheorghe Gheorghiu soția în America, după nuntă, iar el își petrece vara în România. Gheorghe Gheorghiu petrece vara în România, în timp ce soția lui a rămas în America. Artistul nu-și poate închipui un mod mai frumos de a se bucura de vară decât să fie pe meleagurile natale și să facă fix ceea ce îi place mai mult: să cânte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

S-a aflat de ce și-a lăsat Gheorghe Gheorghiu soția în America, după nuntă, iar el își petrece vara în România. Gheorghe Gheorghiu s-a însurat în toamna trecută cu Gabriela, o doamnă care locuiește de mulți ani în America și are afaceri acolo. Și dacă proaspetei doamne Gheorghiu îi este mai greu să-și însoțească soțul în călătoriile sale, artistul se bucură de o vacanță de vară de unul singur în România.

33

De ce și-a lăsat Gheorghe Gheorghiu soția în America, după nuntă, iar el își petrece vara în România

Gheorghe Gheorghiu nu a venit în România doar să facă plajă, ci și bani. Astfel, artistul are o vară plină de cântări și spune că, la un moment dat, va veni în țară și soția lui.

„Gabriela, soția mea, încă nu a venit în țară. O aștept. Am avut câteva cântări la noi, la Brașov și am răcit puțin, pentru că am mers cu aerul condiționat de la Mangalia la Brașov și invers', a declarat Gheorghe Gheorghiu.

Totodată, el a mai spus cât e de ocupat în această perioadă.

„Cânt la mare la Venus, pe plaja noastră, la Cupidon – în Saturn, la Cireșica – Olimp, unde este plin! E full! Sudul s-a populat. În Mamaia trebuie să mergi jumătate de oră ca să ajungi la mare. Nu știu dacă era necesar să lărgești așa mult plaja, dintr-o dată.

Poate doar dacă nu sunt ceva interese acolo, să construiești niște hoteluri pe limba aceea de plajă. Sunt șmecheri pe acolo. Fac naveta în SUA din 1992.

La început am mers în vacanțe, apoi pentru spectacole. E adevărat că am și fata acolo… iar vara vin aici, obligatoriu. Pentru că aici e sufletul meu, la mare. De vreo 40 de ani, în fiecare vară, vin la mare', a declarat Gheorghe Gheorghiu pentru fanatik.ro.

Gheorghe Gheorghiu are și o fată, pe Ștefania, aceasta e stabilită în America de mulți ani de zile. Are acolo o afacere și nu se gândește să vină în România.

Citește și: Marina Almășan sare în apărarea lui George Buhnici. Discursul uluitor al prezentatoarei TV:'Revărsări de slană și de acumulări de celulită'

Citește și: Marina Almășan, dezvăluire neașteptată despre cartea pe care a scris-o în amintirea lui Victor Socaciu:'În contractul încheiat, am specificat că…'

Citește și: Anca Țurcașiu a apelat la ajutorul psihologului, după divorț:„Am avut nevoie de sprijin. M-am apropiat mult mai mult de latura spirituală’ / EXCLUSIV

Cine este soția lui Gheorghe Gheorghiu din America

Soția lui Gheorghe Gheorghiu se numește Gabriela ex-Băncescu, una dintre cele mai respectate femei de afaceri din comunitatea de români din New York.

Restaurantul pe care îl conduce este foarte cunoscut în rândul românilor, acolo având loc de-a lungul timpului nenumărate evenimente artistice, culturale și private. Gabriela și Gheorghe se cunosc chiar din copilărie.

„Este brașoveancă de-a mea și o știu de când era mică. Ne-am reîntâlnit în 1991 la New York, am avut primul turneu și ne-am salutat. Iar acum, pe 14 noiembrie, ne căsătorim. Nași ne vor fi Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe. Nunta o vom face în America’, spunea artistul înainte de nunta din noiembrie, anul trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton