Cine este Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi. Tatăl ei este un cunoscut om de afaceri

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi. Fiul lui Gică Hagi evoluează în echipa Glasgow Rangers din Scoția, însă, din cauza unei accidentări, va sta o vreme departe de teren. Acesta profită de timpul liber și a ales să plece în vacanță alături de iubita sa. În urmă cu un an, acesta a făcut public faptul că este într-o relație cu o tânără din Constanța. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi. Discret din fire, fotbalistul nu a oferit foarte multe detalii despre latura sentimentală. Acesta este îndrăgostit de o tânără din România și au o relație la distanță. Ori de câte ori are ocazia, aceasta îl vizitează pe fiul lui Gică Hagi în Scoția. În trecut, Ianis Hagi a avut o relație cu Cristina Lung, nepoata lu Silviu Lung, fost portar al Craiovei şi al echipei naţionale. Pe cei doi îi legase pasiunea pentru sport, însă au ales să meargă pe drumuri separate. În urmă cu un an, Ianis Hagi a recunoscut, oficial, că este într-o relație cu Elena Tănase.

ianis-1ianis-1

Cine este Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi. Relația celor doi rezistă cu brio testului distanței și pare că se înțeleg de minune. Acum, tinerii îndrăgostiți petrec câteva zile în Grecia, acolo unde se relaxează și se distrează.  

Citește și: Ce bolid conduce Ianis Hagi la 20 de ani!Mașina costă peste 50.000 de euro

Citește și: EXCLUSIV! Cum arăta Ianis Hagi pe vremea când nu avea nici 5 ani.Foto de colecție cu noua senzație a fotbalului și familia lui celebră

Citește și: Irina Fodor s-a întors din America Express. Cum a fost prima noapte petrecută acasă:”Nu se mai putea opri din plâns”

Citește și: De ce nu-și mai vorbesc Mara Bănică și Bianca Drăgușanu:„N-aș mai crede-o niciodată'

Cine este Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi

Cine este Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi. Tânăra locuiește în Constanța și este de origine aromână. Aceasta are 18 ani și studiază la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, una dintre cele mai prestigioase unități de învățământ din oraș.

Mai mult decât atât, se pare că bruneta provine dintr-o familie înstărită. Tatăl Elenei, Dimciu-Palavoti Tănase, este un cunoscut om de afaceri și are business-uri în domeniul construcțiilor, cât și în agricultură.

Pe lângă relația consolidată dintre cei doi, și părinții acestora se înțeleg foarte bine. În 2019, Gică Hagi ar fi fost surprins la botezul fratelui Elenei Tănase.

Fiul lui Gică Hagi a plecat cu iubita în Grecia

Cine este Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi. Pe rețelele de socializare, tânărul a postat câteva fotografii din vacanța alături de partenera sa, semn că relația celor doi este una consolidată. Elena Tănase este o tânără de o frumusețe răpitoare, așa cum se poate observa în imagini.

Internaționalul român a suferit, în ianuarie, o ruptură a ligamentului încrucișat anterior și a fost operat la Glasgow. Din cauza intervenției chirurgicale la genunchi, Ianis Hagi lipsește de pe teren până la sfârșitul sezonului.

Profitând de perioada în care se recuperează după accidentare, mijlocașul a plecat în Mykonos, însoțit de actuala sa iubită. Este și una dintre puținele ocazii în care tânărul a postat câteva fotografii cu aleasa inimii sale.

Cei doi tineri sunt împreună de mai bine de un an

Cine este Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi. Frumoasa brunetă l-a cucerit iremediabil pe fiul lui Gică Hagi. Deși locuiesc la mai bine de 3.000 de kilometri distanță, acest lucru nu îi oprește să își continue relația.

 „Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi', a declarat acesta, în urmă cu un an.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton