De ce divorțează Daniel Onoriu și soția lui, de fapt: „Nu îl iert indiferent ce ar mai face. Totul a pornit de la...”

 Miniosu Alexandra
.

S-a aflat de ce divorțează Daniel Onoriu și soția lui, Isabela, de fapt. Femeia a spus toată povestea, public, fără rețineri. Printre altele, ea a precizat că nu mai locuiesc împreună, aceasta mutându-se deja într-un apartament. În plus, susține că e hotărâtă în ceea ce privește despărțirea și că nu-l va ierta niciodată. Iată de la ce au început problemele între ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De ce divorțează Daniel Onoriu și soția lui, Isabela, de fapt? Asta s-au întrebat oamenii, după ce s-a aflat că fostul pilot de raliuri și cea care i-a fost alături șase ani au ajuns la despărțire. Femeia a rupt acum tăcerea și a dezvăluit public motivul separării. Aceasta s-a arătat categorică în privința deciziei sale și susține că nu mai e cale de întoarcere între ei doi.

daniel-onoriu-1daniel-onoriu-1

Daniel Onoriu și încă soția lui, Isabela, au ajuns la divorț, după o iubire de șase ani. Până de curând, fostul pilot de raliuri s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. A stat în comă timp de 55 de zile, perioadă în care fosta lui parteneră i-a fost alături zi de zi. Acum, aceasta a dezvăluit motivul real pentru care au decis să-și spună „adio'.

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu confirmă divorțul de pilotul de raliuri. Cei doi nu mai locuiesc împreună:„Este adevărat'

Citește și: Daniel Onoriu a anunțat, din nou, că divorțează. Pilotul a fost părăsit de soția sa:„O să-mi fac o iubită care să mă merite'

Citește și: Bianca Dragușanu și Gabi Bădălău, vacanță romantică în Amsterdam.S-au afișat într-o ipostază surprinzătoare

Citește și: Prinții William și Harry, 45 de minute de negocieri înainte de a ieși cu soțiile lor să salute mulțimea de la Windsor, după moartea Reginei

De ce divorțează Daniel Onoriu și soția lui, Isabela, de fapt

Isabela, încă soția lui Daniel Onoriu, a declarat că nu-l va ierta niciodată pe fostul pilot de raliuri. Deși nu au divorțat încă, ci urmează să depună actele la notar, aceștia nu mai locuiesc împreună. Femeia e pregătită să ia totul de la 0, mutându-se deja într-un apartament.

„Sunt multe de spus, dar ce să mai comentez? Oricum, nu mai există nicio cale de împăcare, nu îl iert indiferent de ce ar mai face. Nu știu dacă și-a găsit deja pe cineva, nici nu mă interesează ce va face. Normal, vom divorța.

Încă nu am depus actele, nu vom divorța la tribunal, ci la notar. Nu mai locuim împreună de ceva timp, suntem separați. Am plecat, stau într-un apartament, o iau de la 0 cu totul', a spus Isabela, încă soția lui Daniel Onoriu, pentru Fanatik.

„Totul a pornit de la nebunia lui de a se reapuca de curse'

Potrivit spuselor Isabelei Onoriu, problemele în cuplul lor au început să apară după ce Daniel Onoriu și-ar fi exprimat dorința de a se reapuca de curse.

„Totul a pornit de la nebunia lui de a se reapuca de curse. Asta în condițiile în care el nu se prea poate ține pe picioare, nu se hidratează cum trebuie. Vă spun, sunt multe altele în joc, nu că nu vreau eu să fac un copil. Asta chiar ne și lipsea acum, un copil… Păi el e un copil de care trebuie să ai grijă', a adăugat ea.

Isabela Onoriu dezvăluie motivul despărțirii

În continuare, Isabela a explicat de ce a ales să nu-l susțină pe Daniel Onoriu în privința dorinței sale.

„Eu nu am cum să îl susțin pe el în nebunia asta pe care a început-o cu cursele, cu mersul cu motoare, cu toate astea. În primul rând, el nu va lua aviz medical. Apoi, eu dacă l-aș fi susținut și, Doamne-Ferește, s-ar fi întâmplat ceva – iar eu nu aș putea, repet, să fiu parte în așa ceva – vă dați seama ce ar fi zis toată familia lui.

Dacă se întâmpla ceva cu Daniel, mie mi-ar fi zis: `Isabella, altă treabă nu aveai decât să stai și să-l susții pe el la curse în loc să îl susții să facă sport, sală și recuperare`. Oricum o dai, nu e bine. Că nu l-am susținut nu e bine, că îl susțineam, iarăși ar fi fost rău', a mai explicat femeia.

„Eu vreau să rămân prietenă cu el'

Așadar, Isabela și Daniel Onoriu au decis ca drumurile lor să se separe. Deși, spune ea, vrea să rămână prietenă cu el în continuare, femeia susține că nu se aștepta ca el să o atace, în presă.

„Am decis ca fiecare să își vadă de viața lui. Eu vreau să rămân prietenă cu el în continuare. Au fost totuși șase ani… Dar el să iasă așa în presă, să mă atace. Eu care am dormit trei luni, nemișcată, în fața spitalului, ca să fiu lângă el care era în comă?!

Mă sună lumea, oameni, prieteni și mă întreabă de ce nu se potolește Daniel și de ce aruncă cu noroi în mine, atunci când doar eu mai eram lângă el?

Brusc, nu mai sunt bună, sunt eu aia rea. Cât i-am fost alături nonstop, cel mai bun om de pe planetă am fost, mi-am dus misiunea de soție până la capăt fără să țin seama de probleme, de trudă, de sacrificii… acum nu mai corespund. Nici familia lui nu e de acord cu ce se întâmplă, dar… decât să ne certăm, să fie doar conflicte în casă, e mai normal să plece unul', a conchis ea, pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton