Ce obiecte a ales fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu de pe tavă, la tăierea moțului

 Dumitrache Laura
.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi au devenit părinți în urmă cu un an, după ce vedeta tv a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Recent, cei doi i-au tăiat moțul fiului lor, iar micuțul Tiago a ales trei obiecte de pe tăviță. Dani și soția sa au rămas surprinși de alegerea micuțului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil i-a tăiat vineri moțul fiului lor. Cei doi au petrecut momente de neuitat în cea mai specială zi a micuțului. Luca Tiago a fost nevoit să aleagă trei obiecte de pe tăvită, iar mama lui a fost extrem de surprinsă când a văzut ce a ales.

gabriela si danigabriela si dani

Prezentatorul de la Antena 1 a organizat o petrecere de tăiere a moțului a fiului său. Potrivit tradiției, Luca Tiago a trebuit să aleagă trei obiecte de pe tăviță, care i-ar prezice meseria pe viitor. Dani Oțil și soția lui au rămas surprinși când au văzut ce au ales fiul lor de pe tăviță.

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu i-au tăiat moțul fiului lor:”Nu este o petrecere sofisticată”

Citește și:Dani Oțil, reacție neașteptată după moartea Reginei Elisabeta a II-a:”Câte glume poți să faci…”

Citește și:Bianca Dragușanu și Gabi Bădălău, vacanță romantică în Amsterdam.S-au afișat într-o ipostază surprinzătoare

Citește și:Prinții William și Harry, 45 de minute de negocieri înainte de a ieși cu soțiile lor să salute mulțimea de la Windsor, după moartea Reginei

Ce obiecte a ales fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu de pe tăviță la tăierea moțului

Luca Tiago, fiul Gabrielei Prisăcariu și Dani Oțil a împlinit un an, iar cu această ocazie, cei doi au organizat o petrecere de tăiere a moțului. Momentul tăviței a fost cel mai așteptat moment, iar micuțul Tiago a trebuit să aleagă trei obiecte.

Ei bine, se pare că micuțul îi va călca pe urme tatălui său, având în vedere obiectele alese. Luca Tiago a fost atras de cheia unui autoturism, de microfon, dar și de o mașină de jucărie. Dani Oțil a avut o reacție amuzantă.„Prezentator cocalar?', a întrebat surprins prezentatorul TV.

Ce meserie își dorește Dani Oțil pentru fiul său

În urmă cu putin timp, Dani Oțil a vorbit despre viitorul fiului său. Prezentatorul tv a declarat că nu se va preocupa prea mult de ceea ce va urma Luca Tiago de pe tăviță. Matinalul a mărturisit că își va susține fiul în orice meserie ar avea, atâta timp cât o să obțină și câștiguri financiare.

„Nu știu ce este prostia asta cu tava… Cred că o să avem tavă, dar nu m-am ocupat eu. Din punctul meu de vedere, să facă orice, atâta timp cât face foarte mulți bani, cântă la pian, harpă, flaut și clarinet, călărește, nu, nu mă interesează…Eu vreau să fie un om care, ca și mine, știe un pic din toate. Nu cred că va excela în ceva anume, nu văd în el vreo Simona Halep sau vreun Gică Hagi pentru că nu am fost eu educat așa', a dezvăluit Dani Oțil pentru SpyNews. 

Gabriela Prisăcariu, urare specială pentru fiul ei

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi și-au construit o relație frumoasă, iar în urmă un an au devenit părinții unui băiețel minunat. De ziua micuțului, Gabriela a postat pe rețelele de socializare o imagine emoționantă de la moțul lui Tiago, dar și un mesaj emoționant.

„10.09.2021, ora 22.35 a venit pe lume minunea noastră! Aș vrea să pot scrie tot ce simt pentru tine… dar îl las pe taică-tu pentru că se pricepe mai bine la asta! La mulți ani, minune! Te iubim!', a scris Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare personale.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton