De ce copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle vor avea alt nume de familie decât părinții lor!

.

De când Meghan Markle a zis DA, fanii din lumea întreagă așteaptă cu nerăbdare vestea cea mare. Până atunci Ducii de Sussex au timp să le aleagă niște prenume potrivite. Iată ce nume de familie vor purta copiii lui Meghan Markle și ai Prințului Harry!

Copiii lui Meghan Markle și ai Prințului Harry vor purta alt nume de familie decât tatăl lor.

Copiii lui Meghan Markle și ai Prințului Harry vor purta alt nume de familie decât tatăl lor.

Meghan Markle și Prințul Harry au vorbit nu o dată despre dorința de a avea copii, iar acum fanii așteaptă cu atâta nerăbdare anunțul, încât, ori de câte ori îmbracă un outfit mai larg, se și pregătesc să o felicite pe Ducesa de Sussex. Chiar dacă anunțul nu a fost făcut încă, mai mult ca sigur Ducii de Sussex s-au gândit la niște nume potrivite pentru micuții lor. Ce nume de familie vor purta copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle? Unele total diferite de cele ale părinților lor, dar și de cele ale verilor lor primari, chiar dacă tații lor sunt frați!

Copiii lui Kate Middleton vor avea Cambridge drept nume de familie, spre deosebire de tatăl lor, care se numește Wales.

Copiii lui Kate Middleton vor avea Cambridge drept nume de familie, spre deosebire de tatăl lor, care se numește Wales.

George, Charlotte și Louis se numesc Cambridge

Cu siguranță, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis ar avea nevoie de niște companioni de joacă și, chiar dacă viitorii copii ai lui Meghan și ai Prințului Harry le vor fi rude apropiate, între copiii regali va exista totuși o mare diferență – numele lor de familie. De exemplu, titlul oficial al lui George este Alteța Sa Regală Prințul George de Cambridge, iar prenumele său întreg este George Alexander Louis. Cu siguranță însă, o asemenea titulatură nu ar încăpea în catalogul școlar, așadar, cel mai probabil, fiul cel mare al Prințului William și al lui Kate Middleton se va numi George Cambridge, când va începe școala, la St. Thomass, în Battersea, anul acesta. Iar asta, deoarece copiii din familia regală își iau numele de familie din titulatura părinților.

Numele de familie al copiilor lui Meghan Markle și ai Prințului Harry va fi Sussex

La fel a fost și în cazul Prinților William și Harry, care atunci când au crescut și-au luat numele de familie Wales, după titlul regal deținut de părinții lor, Prințul Charles și Prințesa Diana. Harry a folosit acest nume și când a fost în armată, unde mai întâi a fost Ofițerul Cadet Wales, iar mai apoi – Căpitanul Wales. Asta înseamnă, evident, că, dacă Prințul Harry și Meghan Markle vor avea copii, aceștia vor avea un nume diferit de cel al tatălui lor, dar și de cel al verilor primari, pentru că numele lor de familie va fi Sussex.

Află și semnificația numelui de familie pe care îl ai. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton