Fiul lui Adrian Mutu şi al Alexandrei Dinu a împlinit 16 ani. Mario a primit două urări emoţionante

 Pirvu Cristina
.

Mario Mutu a împlinit 16 ani. Fiul Alexandrei Dinu din căsnicia cu Adrian Mutu este sărbătoritul zilei. Mai ieri era micuţul care nu se dezlipea de mama sa, dar acum s-a făcut mare, are pasiuni, preferinţe şi dorinţe. Părinţii său au ţinut să îi facă ziua mai frumoasă cu cele mai tari urări. 

Adrian Mutu îşi iubeşte nespus băiatul, chiar dacă majoritatea timpului este departe de el. Mario trăieste în Los Angeles, alături de mama sa, Alexandra Dinu. Adrian Mutu (39 ani) a publicat pe contul de Facebook urmatorul mesaj, de ziua fiului.

 „Sper că anul acesta ziua ta de naştere este doar începutul unei călătorii de neuitat care te va conduce la un viitor şi mai uimitor. Aminteşte-ţi mereu să continui să-ţi doreşti şi să visezi. Te iubesc, campionule!”, a scris Mutu.

Adrian Mutu şi Alexandra Dinu s-au despărţit în urmă cu ani de zile, au divorţat, însă au fost în proces. Se pare că antrenorul a fost obligat de judecători, ca la finalul lunii iulie 2018, să-i plătească fostei sale soții nu mai puţin de 140 000 de euro, reprezentând pensia alimentară pentru Mario, din ultimii ani.

Alexandra Dinu, urare emoţionantă pentru fiul său

Chiar la miezul nopţii, Alexandra a postat pe Instagram o imagine de acum ani de zile cu Mario. A scris că viaţa ei a devenit mult mai frumoasă de când l-a văzut prima dată, atunci când l-a născut.

Alexandra l-a asigurat pe Mario că întotdeauna va fi alături de el, orice s-ar întâmpla.

https://www.instagram.com/p/BniDR9sA4Di/?hl=ro&taken-by=alexologia

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton