De ce și-a amânat Annes, din nou, nunta cu iubitul ei. Artista are pregătite rochiile de mireasă de 2 ani: „Inițial, din cauza pandemiei. Acum...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

De ce și-a amânat Annes, din nou, nunta cu iubitul ei. Annes și-a amânat amânat nunta cu iubitul ei, impresarul Dan Anghel, cu care are o relație de 25 de ani. Cei doi au vrut să se căsătorească mai întâi în pandemie, după care anul acesta, însă, după ce s-au decis să facă pasul cel mare, nu au mai găsit sală de evenimente decât în timpul săptămânii. Totuși, ea și-a păstrat rochiile de mireasă în dulap la creatoarea de modă care i le-a realizat. Deși n-a ajuns în fața altarului, artista a purtat rochia albă de mai multe ori până acum, în cadrul unor evenimente.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce și-a amânat Annes, din nou, nunta cu iubitul ei. Annes, pe numele real Ana Constantin, și-a amânat nunta cu iubitul ei, Dan Anghel. Artista și impresarul sunt împreună de 25 de ani. Din păcate, au apărut mici evenimente care i-au încurcat atunci când au vrut să se cunune. Și-au amânat nunta în pandemie, iar acum nu au găsit sală pentru petrecere decât în timpul săptămânii. Annes și iubitul ei țin să se cunune într-o zi de duminică sau măcar de sâmbătă, astfel că au spus din nou… pas.

57400130_2109819535722278_1976434479492759552_n57400130_2109819535722278_1976434479492759552_n
img-20221116-wa0013img-20221116-wa0013
Annes, în rochie mde mireasă la Manasia

Citește și: Cum i s-a schimbat viața Florei Năstase după ce și-a pierdut toată averea și ce s-a întâmplat cu procesul:„Am renunțat la tot. Sistemul este corupt' / EXCLUSIV

Citește și: Drama lui Smiley. Ce a pățit tatăl artistului, în urmă cu 5 ani:'Am început să plâng, nu mă mai puteam opri'

Citește și: Cum a afectat-o pe Neti Sandu despărțirea de fostul iubit, după 10 ani de relație, și ce spune despre conviețuirea în cuplu:„M-a plonjat într-o depresie…' / EXCLUSIV

Citește și: Gheorghe Gheorghiu și soția lui, Gabriela, au împlinit 1 an de căsătorie. De ce nu au petrecut împreună:„Ne luăm revanșa la final de an' / EXCLUSIV

De ce și-a amânat Annes, din nou, nunta cu iubitul ei

Annes, în vârstă de 45 de ani, vrea să își unească destinul cu iubitul ei, Daniel. Artista și-a amânat nunta din cauza pandemiei, iar anul acesta nu a putut să facă pasul cel mare, din cauză nu a găsit o sală de evenimente disponibilă, decât în cursul săptămânii. Cu toate acestea, ea are și acum rochiile de mireasă pentru cea mai frumoasă zi din viața ei.

Annes, pe numele real Ana Constantin, a îmbrăcat rochia de mireasă de mai multe ori până acum, însă doar pe podiumurile de modă. Ultima apariție a cântăreței în rochie albă de mireasă a avut loc pe domeniul Manasia, unde a îmbrăcat o creație semnată de Florin Burescu.

'Am amânat nunta. Inițial, am amânat-o din cauza pandemiei. Acum mă mai întreabă lumea când stabilim data. Dar am renunțat până acum să o organizăm. Nu am mai stabilit nimic. Nu am putut face nunta pentru că, în pandemie, trebuia să facem la o capacitate 30%, 50% și am anulat. Iar anul ăsta, când ne-am horătât, era full peste tot. Pentru că au venit cele din urmă, evenimentele, și nu am mai găsit sală, un loc potrivit, așa cum ne doream noi.

Erau locuri, însă doar în cursul săptămânii, dacă-ți vine să crezi. Să-ți faci nunta miercuri sau joi este… nu știu cum. Noi am vrut sâmbătă sau duminică și am zis că poate e mai bine să se mai liniștească lucrurile, mai ales că la noi nu mai e nicio grabă după 25 de ani', a declarat pentru viva.ro, cântăreața Annes.

Annes și-a comandat rochiile de mireasă în urmă cu doi ani

Annes are pregătite rochiile de mireasă pentru cel mai frumos eveniment din viața ei. Acesta sunt păstrate de creatoarea de modă care i le-a creat. Două la număr, creațiile o așteaptă pe Annes și la anul. Cântăreața și-a comandat două rochii albe, una mai simplă pentru biserică, din tafta, iar cealaltă cu dantelă, mai potrivită pentru petrecerea de la restaurant.

'Aveam deja rochiile de mireasă, dacă vor mai fi în trend, când ne punem noi pirostriile. Una din tafta, simplă, cu mâneci. Era cambrată și în talie cu niște cute. Nu era foarte amplă, cu o trenă, era pentru biserică. Și mai aveam una mai pe corp, pentru restaurant. Așa cu o danteluță pe gât, era așa mai romantică, mai vintage, cumva. Rochiile mă așteaptă, au rămas la creatoarea cu care am colaborat atunci, în pandemie. Rămâne să găsim sala potrivită și să stabilim data.', a mai declarat Ana Constantin, pe numele de scenă Annes.

Annes are o relație de 25 de ani cu impresarul Dan Anghel

Annes este de 25 de ani cu iubitul ei, impresarul Dan Anghel, dar nu au ajuns în fața altarului. Dar, cu toate acestea, artista a îmbrăcat rochia de mireasă albă de mai multe ori, la diverse evenimente.

'Chiar dacă nu am pășit încă la altar, am îmbrăcat rochia de mireasă de mai multe ori la diverse evenimente. Ultima dată, am purtat o rochie albă de mireasă la un eveniment frumos, organizat la Manasia', a mai declarat Annes.

Annes și impresarul Dan Anghel au vrut de mai multe ori să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu, dar au tot apărut situații care i-au împiedicat să facă acest lucru. Prima cerere în căsătorie ce a venit odată cu primul inel, unul din staniol dintr-un ambalaj de ciocolată, meșterit de impresar, dar pe care vedeta îl consideră valoros și astăzi.

Foto: Facebook/Manasia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton