Monica Tatoiu și-a făcut deja planuri pentru momentul în care va muri. Ce i-a cerut fiului ei să facă: "Din cutie, să mă împrăștie"

 Laciu Andreea
.

Monica Tatoiu a fost mereu o prezență cât se poate de fresh în showbiz. Incomodă poate pentru unii, de o sinceritate debordantă apreciată de alții, cert este că nu te lasă niciodată indiferent. Nu s-a ferit vreodată să își spună clar și răspicat punctul de vedere, indiferent de reacția celor din jurul ei. De data aceasta, vedeta a surprins pe toată lumea după ce a dezvăluit că și-a făcut deja planul pentru momentul în care va muri. Mai mult decât atât, i-a cerut chiar fiului ei să facă ceva foarte important, atunci când ea nu va mai fi printre noi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Tatoiu și-a serbat ziua de naștere departe de țară. A ales să împlinească vârsta de 66 de ani în Franța, mai precis într-o zonă de care s-a îndrăgostit: Luberon din Provence. Le recomandă tuturor această locație ca o destinație de vacanță ideală. Adoră atât de tare această țară, încât aici vrea să rămână și când sufletul ei va intra în lumea celor drepți.

fiul-monicai-tatoiufiul-monicai-tatoiu

Cum s-a îndrăgostit de călătorii

A avut o copilărie lipsită de lux sau de posibilități materiale impresionante. Când a terminat liceul, a început să călătorească. După doar câțiva ani, a decis că aceasta este cea mai mare pasiune a ei.

Am fost până la 16 ani un copil sărac, dar bogat în vise construite din aventurile personajelor din cărțile care acopereau pereții unicei camere din apartamentul cu acces la bucătărie și toaletă. Excursiile cu școală au fost subiect de organizare cu luni înainte. Cadoul pe care mi l-am dorit la absolvirea liceului în 1975 a fost o excursie la Tbilisi. Singură.

În facultate am bătut țara cu autostopul, jucând tone de bridge la intersecții de drumuri. Sentimentul de libertate, când am traversat granița spre Budapesta, în 1979, a fost imposibil de descris. Atunci mi-am propus să văd toată lumea câte zile o să îmi dea Domnul„, a dezvăluit Monica Tatoiu, în exclusivitate pentru Ciao.ro.

Citește și: Ce gest a emoționat-o pe Monica Tatoiu la înmormântarea mamei sale: „Ne-a spus că era mama lor'

Citește și: Ce declarație de dragoste a primit Alin Oprea din partea iubitei, de ziua lui: „Nu te voi dezamăgi niciodată”

Citește și: Monica Tatoiu, reacție tulburătoare după ce a murit mama ei: „Nici eu nu aș vrea să mai trăiesc în lumea asta mizerabilă”

Citește și: Preotul Calistrat, filmat când ceartă enoriașii că dau puțini bani la biserică: „La vrăjitoare dai o mie de lei și la mine vii cu 5 lei?”

Ce planuri de înmormântare și-a făcut Monica Tatoiu

A mărturisit că nu are de gând să fie îngropată într-un cimitir obișnuit, ci i-a cerut deja fiului ei să o ajute să își împlinească dorința atunci când va veni momentul.

„Am dormit în mașină, în parcări de cimitire, am mâncat în cele mai fascinante bombe din sate uitate de lume, unde am cunoscut oameni minunați. Lumea creată de Dumnezeu este fascinantă dacă eviți „clișeele' turistice.

Dalai Lama spune că în fiecare nou an al vieții tale trebuie să te hrănești cu energia unui loc nou al Pământului. Și asta fac în fiecare an din ultimii 28. Ziua de 21 iunie, solstițiul de vară, când mama m-a adus pe lume în 56 este Sărbătoarea Muzicii și familiei în Franța.

Cu excepția pandemiei din 2020, din 2008 sunt într-un oraș francez dansând pe felurite ritmuri cu bărbatul meu etern. Așa că am învățat Franța cât să iau 10 la geografia și istoria ei.

Ce îmi doresc de la anii care vin? Să pot călători pe picioarele mele, fără să uit unde sunt actele și portofelul. Și, la sfârșit, din cutie, fiul meu să mă împrăștie în laguna din Saint Francois, în timp ce se aude balada lui Ciprian Porumbescu, ca să mă întâlnesc cu tata. Era cântecul lui de suflet!', a mai mărturisit Monica Tatoiu, pentru aceeași sursă citată anterior.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton