De ce a ales Carmen de la Sălciua să facă nunta în secret: „Răutatea a ajuns la cote alarmante”

 Ifrim Georgiana
.

De ce a ales Carmen de la Sălciua să facă nunta în secret. Marți, 11 octombrie, artista și Marian Corcheș au organizat în secret cununia religioasă. Cei doi nu au făcut niciun anunț despre acest eveniment, dorindu-și să aibă parte intimitate. Acum, cântăreața a mai făcut câteva precizări despre această alegere, susținând că „răutatea a ajuns la cote maxime'. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva luni, Carmen de la Sălciua fost cerută în căsătorie de Marian Corcheș, în Dubai, iar cântăreața a spus marele „DA!'. De trei zile, cei doi sunt căsătoriți religios și se află, în aceste momente, în Punta Cana, acolo unde petrec luna de miere. Pe rețelele de socializare, artista a postat deja câteva imagini din resortul de lux în care se află. Mai mult, aceasta a postat un videoclip în care a explicat motivul pentru care a ales să aibă parte de o nuntă restrânsă.

car-9-1car-9-1

De ce a ales Carmen de la Sălciua să facă nunta în secret. Deși relația lor este binecunoscută de fani pentru că își fac des declarații de dragoste pe rețelele de socializare, căsătoria religioasă a fost o adevărată surpriză.

Citește și: Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au plecat în luna de miere. Ce destinație au ales:„Vom pleca într-o…'

Citește și: Cum arată rochia de mireasă purtată de Carmen de la Sălciua la nuntă.Imagini spectaculoase de la eveniment

Citește și: Mama Laurei Stoica, dezamăgită de concertul dedicat artistei, în ziua în care ar fi împlinit 55 de ani:„Pentru public a fost ok. Dar nu și in memoriam'

Citește și: Casa de pe Dorobanți a lui Sergiu Nicolaescu se vinde și în Bitcoin.Suma cerută este fabuloasă

De ce a ales Carmen de la Sălciua să facă nunta în secret

Artista a susținut că și-a dorit o nunta discretă pentru a nu avea parte de energia negativă din mediul online. În dreptul fotografiilor de la nuntă, au apărut mai multe comentarii răutăcioase la adresa acesteia și a soțului ei.

 „Cel mai rău lucru pe care poți să-l faci în viață cred că este să povestești despre planurile tale oamenilor care niciodată nu te-au aplaudat și niciodată nu o vor face. Bineînțeles, pentru că unii chiar au talentul de a strica tot ce e frumos. De asta am ales să-mi fac nunta într-o mare discreție, pentru că, citind prin comentariile de la pozele mele, îmi dau seama că răutatea a ajuns la cote alarmante, oamenii au uitat cu totul de bunătate Când citesc unele comentarii mi se pare că trăim într-o mare junglă în care efectiv îți e teamă să mai postezi, îți e teamă de orice', a dezvăluit cântăreața.

„Suntem foarte mulțumiți și foarte ferciți'

Cu toate acestea, Carmen de la Sălciua a ținut să le transmită un mesaj și celor care s-au bucurat pentru oficializarea iubirii dintre ea și Marian Corcheș.  

„Nu pot să îi aduc în discuție doar pe vampirii energetici de pe pagina mea, trebuie să spun că suntem foarte mulțumiți și foarte ferciți că oamenii pe care noi îi cunoaștem și oamenii cu adevărat alături de noi ne-au lăsat foarte multe comentarii frumoase și vreau să le mulțumesc din suflet, pentru că deși nu au nicio obligație, și-au răpit puțin din timpul lor și au spus o vorbă bună, pentru că este mare lucru', a mai adăugat vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton