Dan Bittman, după ce a fost văzut alături de Denise Rifai: „Nu sunt singur. Toate greșelile din relații au fost ale mele”

 Ifrim Georgiana
.

Dan Bittman, declarații surprinzătoare după ce a fost văzut alături de Denise Rifai. Dan Bittman își asumă greșelile din relațiile cu fostele partenere. Prezent la un eveniment monden, cântărețul a făcut câteva mărturisiri despre viața sa sentimentală. Acesta a vorbit și despre relațiile anterioare, susținând că este responsabil pentru lucrurile care nu au mers bine. Iată dezvăluirile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Bittman, declarații surprinzătoare după ce a fost văzut alături de Denise Rifai. Recent, Dan Bittman a participat la o prezentare de modă a lui Cătălin Botezatu. Acesta a fost însoțit de Denise Rifai, cei doi părând destul de apropiați. Având în vedere că amândoi sunt singuri în momentul de față, s-a speculat faptul că între aceștia ar fi vorba despre mai mult decât o relație de prietenie. Cu toate acestea, este la fel de probabil ca între aceștia să existe o simplă amiciție, în urma interviului pe care Dan Bittman l-a dat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

bitt-4bitt-4

Dan Bittman își asumă greșelile din relațiile cu fostele partenere. Artistul a mărturisit că nu se simte un bărbat singur, chiar dacă, în momentul de față, nu se află într-o relație. În această perioadă, acesta s-a reîntâlnit cu prietenii vechi și se bucură de momentele petrecute cu fiii săi.

Citește și: Ce relație există între Denise Rifai și Dan Bittman.Cum au fost surprinși cei doi împreună, la prezentarea de modă a lui Cătălin Botezatu

Citește și: Ce a făcut Dan Bittman cu banii câștigați din politică:”Am zis că nu am nevoie de niciun leu”

Citește și: Ce tratament a folosit Oana Roman împotriva căderii părului:„Nu mai sunt cheală la rădăcină'

Citește și: Cum au devenit Anca Serea și Adi Sână proprietarii vilei de 500.000 de euro în care au stat cu chirie:”Este o casă foarte costisitoare, foarte obositoare fizic”

Dan Bittman, declarații surprinzătoare după ce a fost văzut alături de Denise Rifai

Prezent la show-ul lui Cătălin Mpruță, Dan Bittman a vorbit despre statutul său sentimental. Acesta a susținut că se simte responsabil pentru „greșelile' din relațiile cu fostele partenere.

„Am avut chef să ies și să mă văd cu o grămadă de prieteni. M-am revăzut cu Botezatu după foarte multă vreme. Cătălin era asociat la un bar de pe Calea Moșilor și eu fusesem invitat de Aura Urziceanu. Atunci ne-am cunoscut. Sunt povești, multe povești.

Eu zic că e mult 80% (n.r.: dintre femei, întrebată de reporter cum e să fie dorit de atâtea doamne și domișoare) să mă iubească. Mă simt bine în pielea mea. Unele doamne au o părere bună despre mine, celelalte au greșit definitiv și irevocabil.

Toate greșelile din relații au fost ale mele. Nu sunt singur. Am și trei băieți minunați. Ne facem programul împreună. Plus că meseria pe care o am mă face să fiu în mijlocul oamenilor. Nu pot vorbi de singurătate', a povestit Dan Bittman într-un reportaj difuzat de Prima TV.

Cântărețul a fost surprins cu Denise Rifai la evenimentul monden

Dan Bittman nu a fost singur la prezentarea de modă, ci însoțit de prezentatoarea Denise Rifai. Cei doi au socializat o lungă perioadă de timp și fost surprinși ieșind de câteva ori afară, lâsând impresia că au plecat împreună.

Din acest motiv, s-a speculat că între cei doi ar fi mai multe decât o simplă prietenie. Cu toate acestea, în urmă cu un an, Dan Bittman a fost invitat la emisiunea lui Denise Rifai, acolo unde i-a oferit un inel și a impresionat-o cu onestitatea sa, după cum a mărturisit chiar prezentatoarea.

„Dan Bittman a fost o surpriză pentru mine, i-am spus şi lui acest lucru.  A fost cadoul meu de Crăciun, cea mai frumoasă emisiune pe care am făcut-o cu un artist, în sensul că a venit foarte dornic să povestească, a fost relaxat.

Elementul cu inelul oferit a fost o glumă, a încercat să îşi negocieze întrebările roşii, în glumă, evident.  M-a impresionat prin onestitatea de care a dat dovadă şi pentru modul în care a vorbit despre adevărurile dureroase din viaţa sa', a povestit Denise Rifai, în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton