Datoria uriașă a lui Irinel Columbeanu, pentru care a pierdut vila de la Izvorani

 Dumba Gabriela
.

În urmă cu opt ani, Irinel Columbeanu a pierdut vila de la Izvorani din cauza unei datorii uriașe pe care nu a putut să o plătească. Multă lume, șocată de actuala situație financiară a lui Irinel Columbeanu, s-a întrebat cât de mare este această datorie. Răspuns final: da, este uriașă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În mod oficial, Irinel Columbeanu nu mai poate fi numit „milionarul de la Izvorani”. Iri a pierdut palatul de la Izvorani în 2012, dar și apartamentele din Piața Victoriei și mașinile de lux, iar în această toamnă s-a mutat, cu chirie, într-un apartament de două camere din Colentina. Colac peste pupăză, vila din Izvorani, evaluată la 4 milioane de euro, a ars în weekendul trecut.

WOWbiz.ro a aflat suma exactă pentru care afaceristul a fost executat silit începând cu anul 2012. Este vorba despre 2,91 milioane euro și 218.000 lei. Aceste sume rezultă dintr-un credit pe care firma de producție materiale de construcții a lui Irinel Columbeanu l-a luat de la bancă, afaceristul girând cu propria avere acest împrumut.

Informația apare în contextul în care banca creditoare a cerut poprirea sumelor de bani pe care Irinel le obține de la propria firmă, aflată oricum în insolvență.

Fără vilă, fără apartamentele, fără mașini și fără o parte din terenurile pe care le deținea, Irinel tot nu reușește să acopere datoriile făcute pe vremea când încerca să revoluționeze domeniul construcțiilor cu o formulă de beton inventată de el.

Înainte de incendiu, vila din Izvorani era evaluată la 4 milioane de euro

În această toamnă, vila de la Izvorani, care nu mai este în proprietatea lui Irinel Columbeanu de 8 ani, a fost scoasă la vânzare de noul misterios proprietar pentru impresionanta sumă de 3,9 milioane euro, însă câteva săptămâni mai târziu aceasta a luat foc fără ca cineva să fie înăuntru. Nu se știe în ce măsură incendiul a diminuat valoarea casei.

irinel-columbeanu-1irinel-columbeanu-1

Cât de bogat era Irinel Columbeanu

În 2007, Irinel Columbeanu a avut o avere estimată la 150 de milioane de euro, dar spune că, de fapt, niciodată nu l-a interesat acest aspect, dar că sunt multe avantaje care vin odată cu stabilitatea financiară. „A fost frumos și poate că va mai fi', a spus el.

Averea lui Irinel Columbeanu era estimată la 60 de milioane de euro în anul 2006, 150 de milioane euro în 2007, 40 de milioane de euro în anul 2008 și 7 milioane de euro în anul 2009.

Decăderea lui a început la cinci ani după ce a luat de la o bancă un credit în valoare de 5 milioane şi jumătate de euro. Acest lucru se întâmpla în anul 2007, iar de atunci ratele l-au copleşit şi nu a mai reuşit să le plătească, potrivit evz.ro. Executorii i-au tot bătut la uşă, iar în final s-a ajuns la măsura extremă. Afaceristul a rămas fără vila de la Izvorani. După ce banca a câştigat proprietatea în instanţă, Irinel a trebuit să-şi găsească o altă locuinţă.

„Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să o trec cu bine. Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi.

Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine. Casa din Uzvorani și terenurile din Ilfov au fost executate silit', a spus afaceristul în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si:

Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de 2 ani, după mutarea în SUA. Ce spune despre relația cu Monica Gabor

Primele imagini din apartamentul cu două camere în care stă acum Irinel Columbeanu: „Această perioadă reprezintă un test”/ FOTO

Irinel Columbeanu, primele declarații după ce a fost dat afară din vila de la Izvorani: „Nu m-am născut în vile sau în mașini scumpe'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton