Alin Oprea a ajuns să trăiască din banii iubitei sale! Larisa l-a lăsat fără nimic după divorț și se războiesc la Tribunal pentru o avere de 1 milion de euro

 Oana Pantazi
.

Alin Oprea a ajuns să fie întreținut de iubita sa după divorțul de Larisa, care și-a lăsat fostul soț fără niciun ban.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Până nu de mult, Alin Oprea se număra printre artiștii cu mult „cheag”, acesta adunând de-a lungul timpului o avere considerabilă. Acum însă nici proprietățile și nici milionul de euro pe care-l avea în conturi nu-i mai aparțin, iar de acest lucru artistul o acuză pe Larisa, fosta lui soție, care l-a deposedat de toate bunurile…

Citește și: Simona Halep are COVID-19. Antrenorul ei, despre infectarea sportivei: „Am fost destul de surprins! Tot timpul a respectat măsurile”

Alin Oprea își acuză soția de furt!

Acum câteva luni, anunțul că Alin Oprea și Larisa divorțează după 22 de ani de căsnicie a șocat opinia publică, deoarece nimic nu lăsase să se întrevadă un asemenea deznodământ. Din păcate, divorțul dintre cei doi nu a fost deloc unul amiabil, fiind presărat de scandaluri în presă și la televiziuni, unde atât artistul, cât și soția lui s-au acuzat reciproc de infidelitate.

1Alin-Oprea-Talisman-sotie-11Alin-Oprea-Talisman-sotie-1

Mai mult fostul membru al trupei Talisman și-a acuzat soția că l-a furat, luându-i drepturile de a scoate bani din conturile familiei și convingându-l să pună toate proprietățile – case și terenuri – pe numele copiilor.

Întreținut de iubită

După ce a adunat o avere considerabilă, acum Alin Oprea recunoaște că a ajuns să fie sprijinit financiar de iubita sa, cel puțin până își va recupera o parte din bunuri de la soția sa, pe care a dat-o în judecată, scrie cancan.ro.

Între timp, artistul s-a luptat să-și îmbunătățească situația materială, de-a lungul verii cântând în localurile de pe litoral, unde a câștigat în jur de 3.000 de euro pe lună, mai susține sursa citată.

În ceea ce privește relația cu iubita lui, artistul se declară mai îndrăgostit ca niciodată și nu se ferește să-și asume povestea de iubire.

'Mi-am asumat-o! Am o relație și mă bucur și o iubesc pe fata asta! Să dea Dumnezeu să fie bine în continuare! Deci eu nu am mințit că nu am o relație. Am și mă bucur! Hai să fim serioși. Nu ieși în presă și mă acuzi numai pe mine de infidelitate, când tu ai la rândul tău nouă infidelități? Eu le voi demonstra pe toate', a declarat Alin Oprea la Xtra Night Show.

Citește și: Mirela Vaida a fost taxată dur, dar a făcut față cu brio valului de ură: „Mă ridic deasupra criticilor și spun că Vulpița şi Viorel au fost un fenomen”/ EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton