Motivul pentru care Daniela Gyorfi nu a fost la înmormântarea tatălui ei: "Voi avea mereu o părere de rău"

 Dumba Gabriela
.

Daniela Gyorfi nu a fost la înmormântarea tatălui ei și spune că va trăi toată viața cu acest regret, chiar dacă decizia nu i-a aparținut ei. Părinții cântăreței s-au despărțit când ea era mică și tatăl ei și-a făcut, între timp, altă familie. Astfel, relația dintre Daniela și tatăl ei s-a răcit de-a lungul anilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniela Gyorfi a rămas cu mama ei, după divorțul părinților, iar relația cu tatăl s-a răcit foarte mult. După despărțirea de mama Danielei, Ion Gyorfi și-a refăcut viața, devenind tată pentru a doua oară. Așadar, solista mai are o soră, Alexandra, care nu-și dorește niciun fel de expunere publică. Atât de discretă este sora cântăreței, încât a omis să o anunțe când a murit tatăl lor.

13751375

În 2020, artista a aflat, printr-o scrisoare oficială primită acasă, că tatăl ei, Ion Dionisie Gyorfi, se stinsese din viață în anul 2018.

„Am reluat legătura cu sora mea, Alexandra, suntem într-o relație OK. Ea nu vrea să apară sub nici o formă în mass-media. E o tipă retrasă, la casa ei, o fată foarte deșteaptă, se vede că a stat cu tata. Nu neapărat că eu aș fi proastă…', spunea artista în 2020, potrivit WOWbiz.

„Avem foarte multe lucruri în comun, sensibilitatea. Când o văd pe ea, imediat îmi aduc aminte de tata. Vorbim, ne vizităm când putem. Am înțeles anumite lucruri, pe altele nu, dar le las așa, să treacă. Eu, în afară de ea, nu mai am pe nimeni, rudă de sânge. Ea este fata tatălui meu', a mai spus Daniela atunci.

Citește și: Ștefan Bănică, despre relația cu tatăl său: „Nu avea chestia asta, să îmi spună că e mândru de mine'

Citește și: Lavinia Pîrva, despre Ștefan Bănică în rolul de tată: „E mai exigent și mai panicat’

Citește și: Anamaria Prodan s-a dus la mănăstire și a cerut sfatul preotului.Cu cine s-a fotografiat

Motivul pentru care Daniela Gyorfi nu a fost la înmormântarea tatălui ei

Tatăl Danielei Gyorfi nu era de acord cu faptul că fiica lui este cântăreață și are o viață atât de expusă publicului. Bărbatul a făcut tot ce a putut să păstreze discreția și să nu apară în presă, chiar dacă mulți ziariști l-au căutat de-a lungul anilor.

„Eu am înțeles de ce s-a supărat tata, de ce a fost atât de supărat. S-au dus anumiți ziariști, au bătut în ușă, au făcut scandal. El era un tip foarte retras, nu i-a plăcut deloc că eu sunt cântăreață. La un moment dat, am primit acasă o chestie legală… nu știu exact ce era, că tatăl meu a murit acum doi ani de zile și… am rămas așa, fără aer…', a continuat cântăreața.

Daniela regretă enorm că nu și-a condus tatăl pe ultimul drum, dar nu mai poate schimba nimic.

„Am stat puțin pe gânduri. Eu știam că este bolnav, spunându-i soției lui că, dacă se întâmplă ceva, vreodată, o rog din suflet să mă anunțe, să-l ajut cu ce pot. De la scrisoarea asta, nu neapărat că am făcut primul pas. (…) Am sunat-o pe sora mea, am vorbit, am plâns amândouă', a încheiat Daniela.

„Voi avea mereu o părere de rău pentru că nu am fost prezentă la înmormântarea tatălui meu. Au vrut ceva foarte discret și familiar, așa că nu m-au chemat. Le era frică că vin și paparazzii după mine si nu voiau. Dar ei nu veneau, vin doar dacă îi chemi. (…)

Până la urmă, tata a acceptat că eram în lumea asta, dar niciodată nu s-a mândrit. Nu era ca mama. Eu am avut un tată foarte deștept. Mă bucur că îl revăd prin sora mea, prin gesturi', a declarat Daniela Gyorfi recent, la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton