Daniel Onoriu, declarații neașteptate despre fosta iubită, în plin divorț de soție: „Nu am încetat niciodată să o iubesc”

 Miniosu Alexandra
.

Daniel Onoriu face declarații neașteptate despre fosta iubită, Simona, în plin divorț de soția Isabela. La scurt timp după ce a anunțat despărțirea de Isabela, pilotul a recunoscut că nu a încetat niciodată să o iubească pe fosta parteneră, Simona Chițac, și că are sentimente pentru ea și acum. În plus, consideră că cea din urmă l-a iubit cu adevărat, spre deosebire de cea dintâi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Daniel Onoriu a făcut o serie de declarații neașteptate despre fosta iubită, Simona, în plin divorț de soția Isabela. Pilotul a mărturisit că încă o iubește pe Simona Chițac și consideră că și ea a avut sentimente reale pentru el, spre deosebire de, susține acesta, Isabela.

daniel-onoriu-1daniel-onoriu-1

De curând, Daniel Onoriu a făcut un anunț „bombă'. Pilotul a transmis public că divorțează de soția lui, Isabela, pe motiv că, spune el, aceatsa nu l-ar mai iubi. La scurt timp, pilotul a făcut declarații șocante despre fosta iubită, Simona Chițac, susținând că încă o mai iubește.

Citește și: Daniel Onoriu a anunțat, din nou, că divorțează. Pilotul a fost părăsit de soția sa:„O să-mi fac o iubită care să mă merite'

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu confirmă divorțul de pilotul de raliuri. Cei doi nu mai locuiesc împreună:„Este adevărat'

Citește și: Radu și Andreea de la Mireasa vor avea o fetiță.Numele inedit pe care l-au ales

Citește și: Mira a ajuns de urgență la neurolog. Ce probleme de sănătate are artista:”Nu mă simt bine”

Daniel Onoriu, declarații neașteptate despre fosta iubită, Simona, în plin divorț de soția Isabela

Daniel Onoriu se declară convins că încă soția lui, Isabela, nu-l mai iubește. Aceștia nu mai sunt împreună, iar pilotul se gândește acum dacă divorțul să aibă loc la notar sau la tribunal. În ciuda separării, acesta îi mulțumește femeii că i-a fost alături când era pe patul de spital.

„De un an nu mai dormim în același pat, trag de ea sa facem dragoste! Nu vrea nici să mă sărute. Ma spăl de trei-patru ori pe zi pe dinți! Îi mulțumesc din suflet că a fost la mine la spital să mă viziteze, când eram în comă 55 de zile!', a declarat Daniel Onoriu, pentru Click!

„Nu am încetat niciodată să o iubesc pe Simona'

Se pare că, potrivit declarațiilor lui, Daniel Onoriu nu a uitat-o niciodată pe fosta lui iubită, Simona Chițac. Pilotul de curse susține că a iubit-o și că o să o iubească mereu, deși între ei ar fi fost vorba despre infidelitate, în trecut.

„Nu am încetat niciodată să o iubesc pe Simona… Cu ea am avut cele mai intense trăiri din viața mea. A fost totul pentru mine. Mă susținea la curse necondiționat și mă sprijinea enorm. Era dulce și hazlie, dar si foarte tare la pat. Ne înțelegeam de minune amândoi și ne-am petrecut 10 ani, zi de zi.

Te-am iubit și o să te iubesc mereu, Simona. Chiar dacă m-ai înșelat, pentru că și eu te-am înșelat, crede-mă că m-a durut ca pe un câine. Știu că nu ne mai putem combina niciodată, dar să știi că sufletul meu încă se gândeste la tine, dar orgoliul de golan nu mă lasă să trec peste asta cu înșelatul.

Izabela era mai frumoasă, dar Simona era mai porno! Avea mai grijă de mine Mă iubea, în comparație cu Izabela. Mă susținea la curse, mă făcea să mă simt bărbat! Muncea pentru mine! M-a făcut vedetă!', a adăugat pilotul de curse.

Ce acuzații îi aduce pilotul fostei iubite, în trecut

Simona Chițac și Daniel Onoriu au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz, timp de 10 ani. După separare, ea l-a acuzat pe Daniel Onoriu, în 2017, că i-ar fi incendiat mașina.

La acea vreme, Daniel Onoriu a dat cu subsemnatul atunci pe la Poliție și chiar ar fi ajuns în pragul depresiei. După ceva timp de la scandalul cu Simona, acesta și-a refăcut viața amoroasă și s-a căsătorit cu Isabela.

Sursă foto: Facebook, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton