Cine este Paula Chirilă. A divorțat și are o fiică adolescentă

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Paula Chirilă. Pe Paula Chirilă o vedeți aproape zilnic la televizor, în diverse emisiuni, dar v-ați întrebat vreodată cine este ea, de fapt. Vedeta activează în mai multe domenii și e cunoscută atât în țară, cât și peste hotare. Mai nou, pe aceasta o puteți vedea în noul sezon Splash! Vedete la apă, unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de la Antena 1.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Paula Chirilă. Paula Chirilă s-a născut pe data de 21 iunie 1975, la Iași, și este zodia Gemeni. În prezent, aceasta are 47 de ani. Prin multă muncă, dar și dar și datorită talentului și a frumuseții ei, vedeta se numără astăzi printre cele mai apreciate artiste din România. De-a lungul timpului, a cochetat cu mai multe domenii, dar marea ei iubire a rămas actoria.

paula-chirila-1-1paula-chirila-1-1

Cine este Paula Chirilă. Paula Chirilă a absolvit Facultatea de Teatru la Universitatea de Arte „George Enescu' din Iași, în anul 1989. Tot atunci, ea a avut și primul contact cu actoria. Mai demult, vedeta povestea că pentru a se întreține la facultate, muncea nopțile în spital, iar ziua era la cursuri. Timp de câțiva ani, ea a lucrat ca asistentă medicală la un spital, la secția de urgență.

Citește și: Cum se înțelege Paula Chirilă, de fapt, cu Dan Capatos, colegul ei de emisiune:„Mi se pare…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Paula Chirilă cu fostul soț, la aproape 5 ani de la divorț:”Eu urăsc…”

Citește și: Câte kilograme a slăbit Alina Sorescu, în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu:”Fără nicio dietă..”

Citește și: Laurențiu Reghecampf, mesaj emoționant pentru fiul său și al Anamariei Prodan. Bebeto a împlinit 14 ani:”Te iubește tata mult”

Cine este Paula Chirilă

Cine este Paula Chirilă. Paula Chirilă recunoaște că nu i-a fost deloc ușor atunci. Consideră că a reușit pentru că era foarte tânără, însă acum nu știe dacă ar mai face față.

„Au fost 4 ani de facultate în care eu eram ziua la facultate, zi-lumină. Și noaptea eram la spital, și apoi iarăși. De la 7 mergeam la facultate, spălam pe jos în sala de mișcare. De la 9 începeam cursurile și terminam seara și mă duceam la spital. Nu a fost deloc ușor. Acum privesc în urmă, așa, cu îngăduință, dar atunci a fost o perioadă foarte grea. Însă atunci fiind foarte tânără, am putut să duc chestia asta. Acum nu știu cum aș mai duce-o. Probabil cu ambiția care mă caracterizează și la cât de încăpățânată sunt și ambițioasă, aș duce-o până la capăt, dar cu eforturi mari’, a declarat Paula Chirilă pentru ciao.ro.

Paula Chirilă a făcut parte din formația „Boema'

Cine este Paula Chirilă. Paula Chirilă a debutat așadar în lumea artistică în anul 1989, atunci când a terminat facultatea. A intrerpretat primul rol în „Bărbierul din Sevilia', pe scena Teatrului de Stat din Oradea, jucând-o pe Rosine. A mai jucat alți trei ani în Oradea, iar mai apoi a urcat pe scena Teatrului de Nord din Satu Mare.

Cunoscută ca actriță, puțini știu că Paula Chirilă a cochetat și cu muzica, o perioadă. Aceasta a fost membră a formației „Boema' din Oradea. Vedeta a ajuns pe micile ecrane în 2006, atunci când a jucat în filmul „Margo', sub regia lui Ioan Carmazan, și a interpretat rolul Anei.

Ce premiu important a primit actrița

Cine este Paula Chirilă. Tot atunci, în 2006, Paula Chirilă a bifat o altă mare reușită. A primit premiul pentru „Cea mai bună actriță de comedie', după apariția ei în scurtmetrajul denumit „Nunta'. Premierea a avut loc în cadrul Festivalului internațional de teatru și film „Hyperion'.

Din 2016, pe lângă actorie, Paula Chirilă s-a făcut remarcată și-n lumea televiziunii. A prezentat mai multe emisiuni matrimoniale, dar și de noapte. Printre altele, ea a prezentat „Mireasă pentru fiul meu'. A apărut și la „iUmor', „Te cunosc de undeva', etc. Acum o puteți vedea la „Mireasa – Capriciile Iubirii', „Xtra Night Show', „Splash! Vedete la apă' – în calitate de concurentă. De altfel, conform Wikipedia, ea este actriță de film, radio, teatru, voce și televiziune, și prezentatoare de televiziune.

Paula Chirilă a divorțat de tatăl fiicei ei

Cine este Paula Chirilă. Paula Chirilă a avut parte de schimbări și-n viața personală. Îndrăgita actriță a trecut printr-o divorț. Ea și fostul ei soți, Marius Aciu, s-au întâlnit în cadrul unei televiziuni în care amândoi lucrau. S-au căsătorit în 2005, la Cluj, în locul natal al bărbatului.

Potrivit kfetele.ro, Paula Chirilă și Marius Aciu au avut o relație la distanță. Ea stătea în București, iar el în Cluj, oraș în care se ocupa în afaceri. Asta nu a reprezentat însă o piedică pentru ei, căci au avut o căsnicie frumoasă.

Artista a avut un iubit cu 16 ani mai tânăr decât ea

Cine este Paula Chirilă. Paula Chirilă și Marius Aciu au împreună o fiică, pe nume Carla Sofia. Aceștia au decis să divorțeze după aproximativ un deceniu de căsnicie, dar au păstrat o relație normală, de respect. Cei doi sunt implicați în continuare în creșterea fetei lor și o iubesc enorm.

Tot legat de viața amoroasă, Paula Chirilă recunoștea acum ceva timp că s-a iubit cu un bărbat cu 16 ani mai tânăr. Aceasta a menționat că diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ea.

„Nu cred că a fost o dragoste specială, n-aș putea-o numi așa nici pe departe. Ce face o dragoste să fie specială se bazează pe alte criterii și niciodată diferența de vârstă nu a contat pentru mine, fie că este în sus, fie că este în jos.

Nu am să dau acum detalii despre viața mea personală, pot doar să-ți spun că le-am experimentat pe toate și fiecare a fost frumoasă în felul ei. Nu m-am ghidat niciodată după cifre sau după ce scrie în buletin, ci după ce mi-a arătat omul din fața mea și după ce mi-a spus sufletul', spunea Paula Chirilă pentru revista VIVA!.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton