Daniel Onoriu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Fostul pilot de raliuri a încălcat ordinul de protecție obținut de soția lui, Isabela

 Ifrim Georgiana
.

Daniel Onoriu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a încălcat ordinul de protecție obținut de soția lui, Isabela. În cursul zilei de joi, 10 noiembrie, pilotul de raliuri a urmărit-o pe fosta sa parteneră, motiv pentru care Isabela a alertat autoritățile. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar acum Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a transmis decizia instanței. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniel Onoriu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. După ce a anunțat că și-a găsit o nouă iubită și este pregătit să se căsătorească, Daniel Onoriu a încălcat ordinul de protecție obținut de Isabela și s-a apropiat la o distanță mai mică de 300 de metri de aceasta. Speriată, fosta sa parteneră a alertat autoritățile, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Cercetările au continuat, Daniel Onoriu fiind condus la audieri. În acest weekend, instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, pilotul de raliuri fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcare a ordinului de protecție, amenințare și violare de domiciliu.

dan-9-2dan-9-2

Ordinul de protecție a fost obținut de fosta parteneră a pilotului de raliuri în urmă cu câteva săptămâni, atunci când i s-ar fi adresat mai multe amenințări și se temea „pentru viața ei'.

Citește și: Daniel Onoriu o acuză pe soția lui că l-a înșelat când el era în comă:”Era sigură că o să mor”

Citește și: Daniel Onoriu a fost internat la spitalul de psihiatrie Obregia, din Capitală.Fostul pilot de raliuri a amenințat că se sinucide, după despărțirea de fosta soție

Citește și: Fiica lui Emily Burghelea s-a accidentat la grădiniță:”S-a lovit destul de tare la cap”. Dar altceva o îngrijorează pe vedetă

Citește și: De ce s-a mutat Ramona Olaru din casa lui Cătălin Cazacu:„Am luat și pisicile, e terminat'

Daniel Onoriu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Pentru că a încălcat ordinul de protecție, pilotul de raliuri va sta în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 va continua cercetările.

„La data de 11 noiembrie 2022, au fost continuate cercetările în cauză, bărbatul fiind condus la audieri, iar din probatoriul administrat, a rezultat că acesta a încălcat în repetate rânduri ordinul de protecție.

Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcare a ordinului de protecție, amenințare și violare de domiciliu.

În cursul acestei zile, instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile', se arată în comunicatul emis de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Fostul pilot de raliuri a încălcat ordinul de protecție obținut de soția lui, Isabela

În cursul zilei de joi, Daniel Onoriu a urmărit-o pe soția sa, cerându-i acesteia împăcarea. Pentru că a încălcat ordinul de restricție, Isabela a alertat autoritățile, iar bărbatul a fost reținut și condus la o unitate spitalicească.

„La data de 10 noiembrie 2022, în jurul orei 22.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 5 au fost sesizați prin 112, de către o femeie (de către Isabela, n.r.), cu privire la faptul că, în aceeași zi, soțul său a încălcat ordinul de protecție, emis de instanță, împotriva sa.

La fața locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj de poliție care l-a depistat pe bărbat, în apropierea locuinței persoanei vătămate. Acesta a fost condus la sediul secției, însă, având în vedere starea de agitație pe care o manifesta a fost transportat cu un echipaj SMURD la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate', extras din comunicatul de presă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton