Connect-R, reacție dură la adresa Părintelui Calistrat, preotul filmat în timp ce lovește o femeie: "Dacă era mama în locul femeii respective..."

 Dumitrache Laura
.

Connect-R a reacționat la adresa părintelui Calistrat, după ce acesta a fost filmat în timp ce a lovea o femeie în curtea mănăstirii. Artistul a postat un filmuleț pe rețelele de socializare în care a vorbit despre cazul părintelui, condamnând ferm gestul preotului. Mai mult, cântărețul s-a declarat șocat de părerile unor oameni care au fost de acord cu gestul Părintelui Calistrat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Connect-R, reacție dură la adresa Părintelui Calistrat, preotul filmat în timp ce lovește o femeie. Părintele Calistrat, de la Mănăstirea Vlădiceni, din județul Iași, este anchetat de superiorii săi, dar și de Poliție, după ce a fost filmat în timp ce lovea o femeie chiar în curtea lăcașului de cult. Numeroase vedete de la noi din țară au reacționat la imaginile în care părintele este violent, iar printre acestea se numără și Connect-R.

connect-rconnect-r

Artistul a postat pe rețelele de socializare un clip video în care a vorbit despre cazul părintelui Calistrat. Acesta a criticat dur gestul preotului, dar și unele păreri ale oamenilor care îl susțin pe acesta. De asemenea, Connect-R a vorbit în declarația sa și despre reacția preotului după ce a fost filmat lovind o femeie.

Citește și: Femeile agresate de către părintele Calistrat au negat acuzațiile acestuia:”Am fost amenințate direct”

Citește și:Cine este părintele Calistrat Chifan.Preotul filmat când lovește o femeie a mai fost cercetat pentru comportament violent

Citește și: Fiica lui Emily Burghelea s-a accidentat la grădiniță:”S-a lovit destul de tare la cap”. Dar altceva o îngrijorează pe vedetă

Citește și:De ce s-a mutat Ramona Olaru din casa lui Cătălin Cazacu:„Am luat și pisicile, e terminat'

Connect-R, reacție dură la adresa Părintelui Calistrat, preotul filmat în timp ce lovește o femeie

Connect-R se numără printre vedetele din România care și-au spus părerea despre cazul părintelui Calistrat. În urmă cu câteva zile, preotul a fost filmat în timp ce lovește o femeie chiar în incinta Mănăstirii Vlădiceni, din județul Iași. Connect-R a postat pe rețelele de socializare un clip video în care condamnă gestul șocat al părintelui Calistrat. Artistul a mărturisit că este deranjat de faptul că tot mai multe persoane au fost de acord cu gestul părintelui Calistrat.

'Nu aveam de gând să fac acest filmuleț, ce m-a provocat au fost părerile multor români care se pare că au o conștiință moartă, ca să zic așa. Am tot văzut într-o pioșenie din asta `vai nu trebuie judecat Părintele, alea erau niște nenorocite`. Din start vă spun, dacă era mama în locul femeii respective, nu știu cum aș fi reacționat. Dacă era mama voastră, sora voastră acolo, cum ați fi reacționat oare?', a explicat Connect-R pe Facebook.

Connect-R: „Sunteți o matahală de om”

Artistul este de acord că toată lumea greșește, iar gestul făcut de părintele Calistrat poate fi iertat, doar dacă acesta regreta fapta săvârșită. Connect-R a declarat că preotul nu a regretat faptul că a lovit o femeie, ci mai mult a încurajat violenta asupra femeilor.

'Toți suntem supuși greșelii, toți putem avea reacții urâte la un astfel de context, la o astfel de întâmplare. Nu asta este de judecat. Ceea ce este de judecat, este ce s-a întâmplat după. Am văzut un interviu cu Părintele în care a fost întrebat: `Aveți vreun regret?`, iar Părintele a spus foarte lucid: `Nu, bătaia e ruptă din rai!`.

Aici este problema. Acest duh al mândriei care nu i-a dat voie nici măcar să recunoască că a greșit. Aici este problema. Mai mult, Părintele a și mințit, spunând că i-a dat cu palma peste umăr.Nu, Părinte, am văzut exact ce s-a întâmplat. Suntem bărbați, ne-am mai bătut și noi, am luat și bătaie. Ați dat cu podul palmei pe la spate și sunteți o matahală de om.Dacă Părintele Calistrat își cerea scuze după și regreta, toată lumea îl iubea la fel cum îl iubeau înainte', a mai spus Connect-R.

Preotul Calistrat a lovit o femeie în incinta Mănăstirii Vlădiceni

În urmă cu câteva zile, preotul Calistrat Chifan a fost filmat în timp ce lovește o femeie în incinta Mănăstirii Vlădiceni, din Iași. În filmuleț, preotul o lovește cu brutalitate pe femeie, iar mai mulți enoriași sunt martori. Ulterior, părintele Calistrat a declarat că nu regretă gestul făcut.

'Au încercat să mă întimideze, că mi-au zis că eu sunt un gunoi, nu știu legea, așa îmi spuneau. Și le-am zis, orice gunoi ar fi, atât timp cât vezi că aici nu se filmează, nu filmezi. Și cealaltă mi-a pus piedică, soră-sa, ca să nu pot eu păși, și atunci m-am ridicat și i-am dat peste umăr, i-am luat telefonul și l-am izbit jos', afirma Părintele Calistrat.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton